Defender 130 HCPU - co a jak - fotky z výletu, dva alternátory?
Re: Defender 130 HCPU - co a jak - fotky z výletu, dva alternátory?
To jako myslíš, že je mi lépe při online poradách a podobném? Tohle je celkem slušné odreagování na straně jedné, na straně druhé bych na to nejdřív musel někoho sehnat, potom mu stát za zadkem, aby to udělal pořádně, potom se s ním hádat, ať to udělá doopravdy pořádně a nakonec si to stejně dodělat sám. A to jsem zase na začátku, akorát tohle mě prostě nebaví. Sám víš, jak je to se sehnáním slušných řemeslníků. A není to o penězích, ale o chuti vůbec dělat. A teď s naší hezkou pandemií je to ještě horší. Na druhou stranu, když nemůžu jít do hospody, protože je zavřená, tak alespoň něco dělám a nehnípu.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Kokesek
- tel.: 00420774290683
- auto: D2,D3,L322,P38,Sport
- Kontaktovat uživatele:
Absolutne te chapu Tome

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tak než nám to zakážou, tak jsme se vydali alespoň na jednodenní výlety. Včera do Nízkého Jeseníku. Trošku sněžilo a trošku dost foukalo, takže všude bílá pohádka. Dnes jenom tady po okolí - zkontrolovat, jak to vypadá u Troubek, jestli se tam bude dát až bude lepší počasí zakempovat, když nás nepustí mimo ČR. Místo je, akorát jsme zjistili, že je obsazení - srna byla tak unavená, že nás nechala dojít na necelých 5 m. Chápu ji, silný vítr, mráz a lehký déšť znamenal, že nejenom namrzalo čelní sklo auta za jízdy, ale venku zamrzaly brýle na obličeji.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Tak nám to ještě furt nezakázali, takže můžeme na jedné straně odpočívat při práci a na druhé jezdit na výlety. Ať už je to dovezení trošky OSB desek a jejich umístění na strop garáže, nebo výlet někam za sněhem s hladovci, nebo výlet za sněhem kousek výš do Jeseníků. Akorát nevím, jestli jsem byl víc zničenej ze šroubování OSB desek na stop, nebo z jízdy ve 3 na malých saních z Vřesové studánky. Rozhodně to druhé bylo zábavnější.
- Přílohy