Dobrý LR servis Praha
Moderátor: Miky_CZ
- OC
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dobrý LR servis Praha
Já jen v rychlosti, jak běžím kolem, pochválím DEF-TEC. Snad jen s jednou jedinou výjimkou kdysi dávno, kdy trochu blbli kolem ABS, s nimi mám dlouhodobě naprosto výtečné zkušenosti; jsou vstřícní, rozumějí tomu, atd.
OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
Já jsem pro Defender.cz. Když mi dávali do defa automat, tak jsme byli domluvený, že to za den sfouknou. A jelikož to šlo pomaleji než se čekalo, tak jsem jako spokojený majitel od nich z dílny odjížděl až po 22hodině večerní. Prostě se to dělalo, dokud se to nedodělalo. 

Nikdy není tak blbě, aby nemohlo bejt hůř.
nemám dobré zkušenosti s DEF-TEC. Servis + technika trvala tři dny! S vozem jezdila v doprovodu ser. technika nějaká nová zaměstnankyně, která se údajně zacvičovala. Dvakrát tak dupla na brzdy, že auto stálo na fleku..Bohužel pánové netušili že kamera má G senzor...takže vše natočeno i se zvukem!! Ceny jsou dost drsné, asi stanovené výrobcem, ale servisní prohlídka, kde vymění olej a pár filtrů za 17tis...???. Teď jsem si měnil sám vzduchové filtry..ty původní, jeden zcela čistý a druhý totálně znečištěný. A to měli měnit oba před 15 tis. Jeden filtr datum výroby r.18..druhý 2016...Tak nevím co si o tom myslet..
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Tak už chápu, proč jezdí tolik lidí od Prahy až k nám...habarts píše: ↑23 úno 2019 15:11nemám dobré zkušenosti s DEF-TEC. Servis + technika trvala tři dny! S vozem jezdila v doprovodu ser. technika nějaká nová zaměstnankyně, která se údajně zacvičovala. Dvakrát tak dupla na brzdy, že auto stálo na fleku..Bohužel pánové netušili že kamera má G senzor...takže vše natočeno i se zvukem!! Ceny jsou dost drsné, asi stanovené výrobcem, ale servisní prohlídka, kde vymění olej a pár filtrů za 17tis...???. Teď jsem si měnil sám vzduchové filtry..ty původní, jeden zcela čistý a druhý totálně znečištěný. A to měli měnit oba před 15 tis. Jeden filtr datum výroby r.18..druhý 2016...Tak nevím co si o tom myslet..
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
-
- tel.: 777667094
- auto: D1 300Tdi
To je hodně smutny za ty peníze....habarts píše: ↑23 úno 2019 15:11nemám dobré zkušenosti s DEF-TEC. Servis + technika trvala tři dny! S vozem jezdila v doprovodu ser. technika nějaká nová zaměstnankyně, která se údajně zacvičovala. Dvakrát tak dupla na brzdy, že auto stálo na fleku..Bohužel pánové netušili že kamera má G senzor...takže vše natočeno i se zvukem!! Ceny jsou dost drsné, asi stanovené výrobcem, ale servisní prohlídka, kde vymění olej a pár filtrů za 17tis...???. Teď jsem si měnil sám vzduchové filtry..ty původní, jeden zcela čistý a druhý totálně znečištěný. A to měli měnit oba před 15 tis. Jeden filtr datum výroby r.18..druhý 2016...Tak nevím co si o tom myslet..
Bohužel je to realita u autor. servis i u MB... fakt smutny.
Mám jen takový kontrolní dotaz, co uděláte když odvezete auto s chybou podvozku do servisu LR (neautorizovaný) a po týdnu vám řeknou že nevědí co s tím? Přitom je to specialka jenom na LR...
Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk
Poděkuji jim za vyčištění a umytí auta, a pokud se vyčištění nekonalo, tak se zeptám, kolik mi zaplatí za zapůjčení mého auta pro svoje studium. 

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Zkusím s tím tedy přejet do defender.cz v Kolíně. Dokáže mi někdo říci jak jsou na tom cenově? Např rozvody tdv6, čidla výšky atp? Díky
zpravidla se dá říci ,že dobrej servis je ten,-nebo by mohl být , kde majitel maká osobně,Tak podle toho vybírat servis.
jak má zaměstnance tak je to už trochu jiné, protože nemuže u něho furt sedět a kontrovat jeho práci a čím má víc zaměstnancu tím je to horší a zase, když je zaměstnanec opravdu dobrý a šikovnej a není to pitomec,tak nebude dělat zaměstnance
tak to je ,at se to libí či nelíbí
jak má zaměstnance tak je to už trochu jiné, protože nemuže u něho furt sedět a kontrovat jeho práci a čím má víc zaměstnancu tím je to horší a zase, když je zaměstnanec opravdu dobrý a šikovnej a není to pitomec,tak nebude dělat zaměstnance

Ahoj,
Neumím říct jak jsou na tom cenově, ale v minulosti jsem s nimi něco řešil a super zkušenost, ochotný, nic nebyl problém. Ale řešil jsem s nimi jen kola a gumy, takže nevím jak ostatní.
Discovery 4, XLifter, tablet, Wi-Fi hotspot atd.