eliott píše:Dělám to výměnným způsobem po jednom, ale můžu jen dodat díly....
OK, tak objednej 2 kusy a ja ti tam po novym roce dopravim aspon jedno okno a pri predani druhyho si vezmu obe a je to.
Moderátor: Miky_CZ
eliott píše:Dělám to výměnným způsobem po jednom, ale můžu jen dodat díly....
Je v nabídce i nové těsnění na původní dvojskla? Jedno mi drnčí jako prase.eliott píše:Dělám to výměnným způsobem po jednom, ale můžu jen dodat díly....
Ano, postup je standardní, poslat dotaz na email eshopumr-tomas píše:Je v nabídce i nové těsnění na původní dvojskla? Jedno mi drnčí jako prase.eliott píše:Dělám to výměnným způsobem po jednom, ale můžu jen dodat díly....
Také poprosím o objednání mailemWobl píše:eliott píše:Dělám to výměnným způsobem po jednom, ale můžu jen dodat díly....
OK, tak objednej 2 kusy a ja ti tam po novym roce dopravim aspon jedno okno a pri predani druhyho si vezmu obe a je to.
Díky, tentokrát nám to dalo opravdu zabrat, elektrika je fakt prevít...lumberjack píše:Tak ok, začínám tomu zase už docela věřit. Už mi ani při sešlápnutí plynového pedálu nevyjede ručička termostatu do červených míst, aby se pak vrátila zpět při volnoběhu pod bod mrazu (na tuhle reakci, jsem si vzpoměl až dnes a asi by i tak podpořila vaší teorii...)
Každej se mi divil, proč si nechávám opravovat auto až v budějicích... Popisované příznaky jasně hovoří o prasklé hlavě a blabla... Diagnoza nejednoha místního mechanika (jeden z nich si myslel, že defender je duster...). Eliott celou dobu tvrdil, že je to elektrika.....
Děkuji Patrikovi za jeho velmi profesionální přístup, ochotu věnovat se i ve svém volném čase nazdárkovi, jako jsem já, perfektní komunikaci a vůbec - celkově za jeho služby a jeho tým...
Díky, za mě tentokrát prostě 5x![]()
![]()
![]()
![]()
VařenýMadTom píše:Ten hliník je vařenej nebo na to máš nějakej lepší postup?
a co je na tom pravdy, ze ram D2 od cirka roku 2002 je z tensieho materialu nez predtym? a treba davat viac pozor na koroziu?eliott píše:Tak sundavání kastle probíhá nejen u D3, ale i D2, u té ale z důvodu renovace rámu...