rave na disco 2

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
peti78
Příspěvky: 423
Registrován: 30 črc 2011 16:51
Bydliště: Litomerice

rave na disco 2

#1 Příspěvek od peti78 » 19 úno 2017 17:35

zdravím všechny nastal mi problém přeinstaloval jsem windows mam 10 a ted mi nejde spustit rave na disco 2 funguje to tu někomu na windows 10 mě to předtím šlo normálně ale ted to chce porad nějaké heslo mam staženo to co je tu na foru z uložto a nevím si rady

MadTom
Příspěvky: 12563
Registrován: 06 lis 2008 23:15
tel.: 608 600 360
Bydliště: Olomouc

Re: rave na disco 2

#2 Příspěvek od MadTom » 19 úno 2017 17:57

koukni sem: http://www.thed2boysclub.co.uk/viewtopi ... =5&t=17491 nebo sem http://www.thed2boysclub.co.uk/viewtopic.php?f=5&t=6054

S Win10 neporadím, nějak mě zatím stačí Win7 a už v těch jsem se dostal k tomu, že mi některé programy nechodí, takže si držím ještě jeden starej notebook. Holt daň za pokrok.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo

Uživatelský avatar
radekd
Příspěvky: 286
Registrován: 01 pro 2013 12:50
tel.: 608337230
auto: DII 2x 01 04
Bydliště: Pec pod Sněžkou

Re: rave na disco 2

#3 Příspěvek od radekd » 19 úno 2017 18:29

mám 10-ky taky a maká to normálně.......vím, moc jsem ti nepomohl.
Ubytování v Krkonoších www.chatasohajka.cz, www.chataboubelka.cz

Uživatelský avatar
ladapes
Příspěvky: 203
Registrován: 10 led 2008 23:21
tel.: 725*708*083
auto: D3
Bydliště: Prachatice

Re: rave na disco 2

#4 Příspěvek od ladapes » 19 úno 2017 23:17

chlapci, poradím vám. Pokud máte 10ky nebo něco podobnýho, nainstalujte si třeba VirtualBox od Oracle pro virtualizaci a pustte si na 10kách třeba XPčka nebo 7my a navíc se to jednoduše zálohuje v podstatě jako jeden soubor.
D2, D1 Camel, D2 a teď D3

Uživatelský avatar
peti78
Příspěvky: 423
Registrován: 30 črc 2011 16:51
Bydliště: Litomerice

Re: rave na disco 2

#5 Příspěvek od peti78 » 20 úno 2017 01:29

No jo ale nechce se mi shánět origo 7ky je divný že mi to předtím šlo
Radekd ty máš staženo z ulož to

Uživatelský avatar
radekd
Příspěvky: 286
Registrován: 01 pro 2013 12:50
tel.: 608337230
auto: DII 2x 01 04
Bydliště: Pec pod Sněžkou

Re: rave na disco 2

#6 Příspěvek od radekd » 20 úno 2017 08:20

SZ
Ubytování v Krkonoších www.chatasohajka.cz, www.chataboubelka.cz

Uživatelský avatar
Wojto
Příspěvky: 334
Registrován: 08 led 2009 13:02
auto: D II

Re: rave na disco 2

#7 Příspěvek od Wojto » 10 říj 2020 10:14

Ako ste to poriešili? Prestalo mi chodiť RAVE na Win10. Doteraz to bežalo....
Nie každý kto blúdi, je stratený...

Uživatelský avatar
Miklosxxx
Příspěvky: 726
Registrován: 27 říj 2016 15:20
tel.: +421908968832
auto: P38V8,L322V8
Bydliště: Dolný Kubín

Re: rave na disco 2

#8 Příspěvek od Miklosxxx » 21 říj 2020 11:52

Wojto píše:
10 říj 2020 10:14
Ako ste to poriešili? Prestalo mi chodiť RAVE na Win10. Doteraz to bežalo....
Ja som to tiez nerozbehal a dost by to nam pomohlo ak by sa to niekomu podarilo.
EX-Discovery 2 Facelift TD5 -do kostola-predaná tak dokostola už nechodím :)
Range Rover P38 4,6 HSE+mierna uprava do terenu ;)
Range Rover L322 3,6 Autobiography-na obcasne vylety
NANOCOM All P38 or All Discovery 2,Launch X431 Pro3 EUROPE,GAB-Diagnostic

Uživatelský avatar
mesany
Příspěvky: 199
Registrován: 21 bře 2011 18:49
auto: DII, modely LR 1:10
Bydliště: Brno

Re: rave na disco 2

#9 Příspěvek od mesany » 21 říj 2020 12:30

Mně si myslím na 10kách Rave funguje. Ale radši se doma podívám
rc modely 1:10- 3x Defender, 1x Samurai, 1x Jeep, ve stavbě RRC 2door
Discovery II - Lojzík pro radost

Uživatelský avatar
ondrush
Příspěvky: 235
Registrován: 15 lis 2012 20:56
tel.: 776026642
auto: DiscoII TD5 2003
Bydliště: ~Velka Bites

Re: rave na disco 2

#10 Příspěvek od ondrush » 21 říj 2020 13:17

treba iso namontovat a vliezt doneho jako do dalsieho disku, nie len otvorit/rozbalit. ci to pojde alebo nie moze indikovat to, ci ma spustacia binarka peknu ikonku alebo ne
Martin Ondrušek, flákání všeho druhu
profesionální flákač a prokrastinátor

Uživatelský avatar
Wojto
Příspěvky: 334
Registrován: 08 led 2009 13:02
auto: D II

Re: rave na disco 2

#11 Příspěvek od Wojto » 21 říj 2020 19:30

Chová sa to tak, že sa to chce rozbehnúť ,zobrazí sa aj okno s Adobe 4 a potom nič.
Přílohy
Snímka obrazovky (3).png
Snímka obrazovky (1).png
Nie každý kto blúdi, je stratený...

Uživatelský avatar
pojir
Příspěvky: 2134
Registrován: 20 zář 2013 12:29
tel.: 602727915
auto: D2
Bydliště: u Blanska
Kontaktovat uživatele:

Re: rave na disco 2

#12 Příspěvek od pojir » 21 říj 2020 21:08

Vzdyt to mas rozbaleny na disku a ne namountovany to iso ve virtualni mechanice... Tak to je pak jasny.
Jakkoliv vysoko vyskocis, nikdy nepreskocis svoji prdel.

Uživatelský avatar
stiinek
Příspěvky: 552
Registrován: 20 pro 2013 23:27
auto: D2 Td5 2004
Bydliště: kousek od Brna

Re: rave na disco 2

#13 Příspěvek od stiinek » 21 říj 2020 21:43

Já používám tohle, mount není potřeba, není to ISO:
https://uloz.to/file/MGayokm13/lr-rave- ... free01-zip

Teď jsem to testoval a v pohodě mi to na Win10 (verze 1909) běží.
Disco2 Td5 2004
Nanocom Evolution (D2 + Td5)
T4 TestBook Hand Held Tester (Def, Free1, D1, D2, P38)

Uživatelský avatar
Wojto
Příspěvky: 334
Registrován: 08 led 2009 13:02
auto: D II

Re: rave na disco 2

#14 Příspěvek od Wojto » 22 říj 2020 18:56

Presne toto som doteraz používal. Chodilo to bez virtuálneho disku. Myslím že problém je v Adobe acrobat 4, nejde spustiť ani sám o sebe. :-(
Na nete som našiel v samostatných PDF Workshop manual, Electrical Library, Electrical Circuit Diagrams , LR Paint codes. Zavesil som to na Ulozto.sk ,možno sa to niekomu hodí: https://ulozto.sk/file/F5n2Rl2HZh7W/lr- ... -v-pdf-rar
Snímka obrazovky (4).png
Nie každý kto blúdi, je stratený...

Uživatelský avatar
Hubert
Příspěvky: 2239
Registrován: 28 čer 2009 19:13
tel.: 724878985
auto: Discovery 300 TDI
Bydliště: Kousek do Třebíče
Kontaktovat uživatele:

Re: rave na disco 2

#15 Příspěvek od Hubert » 22 říj 2020 19:09

I mě nejde po aktualizaci WIN 10 ani jeden RAVE.
Jak spustit?
Nastavit režim kompatibility jako WIN 98 / WIN Me.
A to je vše.
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB,
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.

Uživatelský avatar
Miklosxxx
Příspěvky: 726
Registrován: 27 říj 2016 15:20
tel.: +421908968832
auto: P38V8,L322V8
Bydliště: Dolný Kubín

Re: rave na disco 2

#16 Příspěvek od Miklosxxx » 22 říj 2020 21:02

Hubert píše:
22 říj 2020 19:09
I mě nejde po aktualizaci WIN 10 ani jeden RAVE.
Jak spustit?
Nastavit režim kompatibility jako WIN 98 / WIN Me.
A to je vše.
U mna nefunkcne .
Skusal som aj staru verziu adobe a nic.
Aj ked som rozbalil iso a skusil konkretnu tasku otvorit tak chyba.
Predtym fungovalo vsetko v poriadku a zrazu ani toho.
EX-Discovery 2 Facelift TD5 -do kostola-predaná tak dokostola už nechodím :)
Range Rover P38 4,6 HSE+mierna uprava do terenu ;)
Range Rover L322 3,6 Autobiography-na obcasne vylety
NANOCOM All P38 or All Discovery 2,Launch X431 Pro3 EUROPE,GAB-Diagnostic

Uživatelský avatar
Wojto
Příspěvky: 334
Registrován: 08 led 2009 13:02
auto: D II

Re: rave na disco 2

#17 Příspěvek od Wojto » 22 říj 2020 21:14

Hubert BINGO!!! :Sorry:
beží verzia len nakopírovaná, aj s virtuálnym diskom.....
Snímka obrazovky (5).png
Naposledy upravil(a) Wojto dne 22 říj 2020 21:18, celkem upraveno 1 x.
Nie každý kto blúdi, je stratený...

honzajs122
Příspěvky: 15
Registrován: 12 dub 2020 10:35
auto: LR Discovery II Td5
Bydliště: Okolí Boskovic

Re: rave na disco 2

#18 Příspěvek od honzajs122 » 22 říj 2020 21:18

Potvrzuji funkčnost postupu od kolegy Huber :yes

Uživatelský avatar
Miklosxxx
Příspěvky: 726
Registrován: 27 říj 2016 15:20
tel.: +421908968832
auto: P38V8,L322V8
Bydliště: Dolný Kubín

Re: rave na disco 2

#19 Příspěvek od Miklosxxx » 23 říj 2020 17:44

Vdaka Hubert Teraz som to dal do poriadku len mam same cervene ikony :rofl
Ale hlavne ze to facha Diik
EX-Discovery 2 Facelift TD5 -do kostola-predaná tak dokostola už nechodím :)
Range Rover P38 4,6 HSE+mierna uprava do terenu ;)
Range Rover L322 3,6 Autobiography-na obcasne vylety
NANOCOM All P38 or All Discovery 2,Launch X431 Pro3 EUROPE,GAB-Diagnostic

Uživatelský avatar
stiinek
Příspěvky: 552
Registrován: 20 pro 2013 23:27
auto: D2 Td5 2004
Bydliště: kousek od Brna

Re: rave na disco 2

#20 Příspěvek od stiinek » 24 říj 2020 13:43

Taky potvrzuju, aktualizoval jsem Win10 na verzi 2004, a RAVE přestalo fungovat.
Nastavení kompatibility na 98/Me to řeší.
Doplnil jsem info i do popisku na ulozto.
Disco2 Td5 2004
Nanocom Evolution (D2 + Td5)
T4 TestBook Hand Held Tester (Def, Free1, D1, D2, P38)

Odpovědět