jináč teda dávám níže jména a něco jako měřítko

Moderátor: Acon
Tak dal som na Vaše rady..Ale je to fakt tak- človeka to úplne zmení.Vyberal som a minulý týžden som bol čo to popozerať..Chcel som fenu,ale tento psík ma presvedčiť že fena nebude..Mira 101 píše: 30 led 2019 19:14 Adame,to je mazec ta smečka,to klobouk dolu,malá se ptá jak se holky jmenujou![]()
A Pepo,upřimnou soustrast a souhlas s Václavem,umřela nám fena,tak jsem se zařekl že už taky nic,no a po nějakym týdnu a měsíci,tady bylo tak smutno,že už jsme s manželkou mazali pro štěně...tak to je.....![]()
PEPO borderka je to?PEPO píše: 12 úno 2019 16:11Tak dal som na Vaše rady..Ale je to fakt tak- človeka to úplne zmení.Vyberal som a minulý týžden som bol čo to popozerať..Chcel som fenu,ale tento psík ma presvedčiť že fena nebude..Mira 101 píše: 30 led 2019 19:14 Adame,to je mazec ta smečka,to klobouk dolu,malá se ptá jak se holky jmenujou![]()
A Pepo,upřimnou soustrast a souhlas s Václavem,umřela nám fena,tak jsem se zařekl že už taky nic,no a po nějakym týdnu a měsíci,tady bylo tak smutno,že už jsme s manželkou mazali pro štěně...tak to je.....![]()
Tak dnes si idem po neho...Najskôr polovične nechcela ani počuť..Ani za nič už žiadny pes...Ale ked ho zbadal tak už pred týždnom ho hned aj vyplatila aby jej ho nikto nezobral..Odvtedy pripravila všetko ako by sa chystala na príchod prvého vnúčaťa![]()
![]()
.Dokonca si zobrala aj dovolenku aby prvé dni nebol psík sám doma
![]()
![]()
.
Tak snád toho prežijeme na rybách až až![]()
IMG_2403.JPG
Presne ako píšešmatooo píše: 12 úno 2019 16:35PEPO borderka je to?PEPO píše: 12 úno 2019 16:11
Tak dal som na Vaše rady..Ale je to fakt tak- človeka to úplne zmení.Vyberal som a minulý týžden som bol čo to popozerať..Chcel som fenu,ale tento psík ma presvedčiť že fena nebude..
Tak dnes si idem po neho...Najskôr polovične nechcela ani počuť..Ani za nič už žiadny pes...Ale ked ho zbadal tak už pred týždnom ho hned aj vyplatila aby jej ho nikto nezobral..Odvtedy pripravila všetko ako by sa chystala na príchod prvého vnúčaťa![]()
![]()
![]()
![]()
.
IMG_2403.JPG
Super,gratulace,krásnej......PEPO píše: 12 úno 2019 16:11Tak dal som na Vaše rady..Ale je to fakt tak- človeka to úplne zmení.Vyberal som a minulý týžden som bol čo to popozerať..Chcel som fenu,ale tento psík ma presvedčiť že fena nebude..Mira 101 píše: 30 led 2019 19:14 Adame,to je mazec ta smečka,to klobouk dolu,malá se ptá jak se holky jmenujou![]()
![]()
![]()
![]()
.
IMG_2403.JPG
tak když to není holka, ale kluk, tak ho aspoň můžeš naučit podobné parádičky
Mám psa..Adam P. píše: 13 úno 2019 10:15tak když to není holka, ale kluk, tak ho aspoň můžeš naučit podobné parádičkyhttps://www.youtube.com/watch?v=XkSp8DyoJ4s
a jak se ten čokl u toho ještě směje!![]()
Nie si sám čo to nepochopilMira 101 píše: 28 srp 2019 19:00 Kubo,díky,já se chtěl jen podělit o radost/starost co nás doma potkala a musím říct že mě kolega hodně dostal,nechápu,no tak nic,mějte se dobře,hlavně zdraví....![]()
Akože pes s PP už nie je jedlí??myso87 píše: 03 zář 2019 13:09 Nechcel som ta kritizovat ani ti kazit den. Rozhodne je NO jeden z najkrajsich psov. Ale ako pisete. Je to o zodpovednosti majitelov. Aj ked ty sa vzorne staras, ockujes ich a mas ich rad, nedokazes zarucit ze sa tieto tvoje krasne stenata dostanu do dobrych ruk. Pride nejaky debil, co si ho kupi ako senzor pohybu a necha ho na 1,5 metrovej retazi stekat za branou cely jeho zivot. Alebo mu ho ukradnu a uvaria z neho gulas. Akonahle ho predas, tak uz je jeho zivot v rukach ineho cloveka. Z toho co sa tu so psami deje sudim ze ludia su bezcitne svine. Je to v CZ asi mensi problem ako u nas ale nikdy nevies.
Mam v rodine veterinara a moja skorozena robila nejaky cas v utulku. Ber moje nazory ako silne ovplyvnene.
Na vychodnom slovensku je to ozaj problem, bezi nam tu slovensky kastracny program, ktory sterilizuje stovky psov rocne v osadach. Na zapade teraz nasli tri ringy psich zapasov. Dolne oresany, ivanka pri dunaji, dunajska streda.
FB: https://www.facebook.com/10000059387760 ... 72?sfns=mo
A prve stenata pre zdravie feny su argument tiez na diskusiu. Prajem len aby sa vsetky dostali k tim najlepsim ludom.