FOTO-VIDEO-GALERIE
Moderátor: Miky_CZ
- PALI75
- tel.: 603495821
- Kontaktovat uživatele:
Re: FOTO-VIDEO-GALERIE
Dlouho jsem sem nic nepřidal, jedna z akcí
Discovery TD5 1999 - Když ho miluješ... je pořád co řešit :-)
- PALI75
- tel.: 603495821
- Kontaktovat uživatele:
Tak zase něco přidám.
Výlet po Chorvatsku mimo zpevněné cesty.
Výlet po Chorvatsku mimo zpevněné cesty.
Discovery TD5 1999 - Když ho miluješ... je pořád co řešit :-)
Pecka
Dneska uz jsem na to koulal 

máš to super,
jenom taková technická k navijákování - kolem stromu lépe široká kurta než přímo lano navijáku, a dávat co nejvíce k zemi, at si stromek nepřevrátíš na auto
a lano a konstrukce navijáku není moc stavěné na takové dynamické škubání - už jenom to že si můžeš lano zaškubnout mezi vrstvy na bubnu a budeš ho horkotěžko vymotávat nebo ti rovnou lano prdne, je to lano statické
ale jinak historka s tím stromem přes cestu je dobrá, klobou dolů že jste si s tím dali tu práci, my něco podobného vloni objeli
jenom taková technická k navijákování - kolem stromu lépe široká kurta než přímo lano navijáku, a dávat co nejvíce k zemi, at si stromek nepřevrátíš na auto
a lano a konstrukce navijáku není moc stavěné na takové dynamické škubání - už jenom to že si můžeš lano zaškubnout mezi vrstvy na bubnu a budeš ho horkotěžko vymotávat nebo ti rovnou lano prdne, je to lano statické
ale jinak historka s tím stromem přes cestu je dobrá, klobou dolů že jste si s tím dali tu práci, my něco podobného vloni objeli
Nejenom zamáčknout lano mezi spodní vrstvu, ale hlavně rozlámat převodovku. Naviják není dělanej na dynamické tatížení, ale na trvalý tah.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo