Potřeboval by jsem vršek kde je psouk ventil [emoji56]
Samozřejmě aby ten šroub šel povolit

Moderátor: stan
O to by jsi byl hodný tuze ale ještě aby ten hajzlik šroub šel povolit [emoji56]ondra D3 píše:Já onehda kupoval novej,ale nejsem si jistej jestli v dílně starej zůstal,nebo jsem to všechno vyhodil.[emoji15]podívám se až tady od vás dorazím dom.
Jezdím ale teď kvůli situaci kolem komína. Vysočinu tak v březnu. Pokud si vzpomeneš koukni prosím. Zatím si vymyslím jinou údržbu než se to dá dokupyMaxsel píše: 16 úno 2021 21:25 Mám už dlouho dva rozebrané kompresory v garáži, ale stav toho šroubení už si nepamatuju. Jezdíš ještě?
Jaky je rozmer zavitu prosim ?Kokesek píše: 16 úno 2021 21:51 Ja sem si ty srouby nechal udelat na soustruhu a mam opravny zavitnik. Ale musi se to opatrne odvrtavat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ale zdá se kulturneji [emoji1787] radši to ještě nechej kdyby se odvrtani moc nepovedlo [emoji6]xxx píše:myslel jsem, že ti ho zítra dovezu, ale právě jsem ho též utrhl![]()
![]()
takže nic Rendo
Kdyby náhodou,tak můžu udělat pošťákaRennie píše: 16 úno 2021 21:37Jezdím ale teď kvůli situaci kolem komína. Vysočinu tak v březnu. Pokud si vzpomeneš koukni prosím. Zatím si vymyslím jinou údržbu než se to dá dokupyMaxsel píše: 16 úno 2021 21:25 Mám už dlouho dva rozebrané kompresory v garáži, ale stav toho šroubení už si nepamatuju. Jezdíš ještě?![]()
V tom šroubu je pruzinka a gumový čudlík přes který jde vzduch jak do vysoušeče a zásobníku auta tak i na odpuštění.PEPO píše:Mohli by ste mi prosím načrtnúť mne neznalému na čo ten šrob súži?![]()
![]()
Mne všetko fachčí tak jak má, ale mám v pláne vymeniť nápln, tak že by som sa aj tomuto povenoval ak by som s tým mal v budúcnosti tiež problém....