Tak proto píšu že pro kamarády. My máme doma MY2000 "socka" - manuál, pružiny a s tou tahám. A jako záložní a pro manželku máme MY2004 "posh" - automat, měchy, stabilizační systém, šíbry, muzika, elektrická sedadla. atd.
A samozřejmě ano, s tou její se mi tahá lépe, necukne to, rozjezdy skvělý, méně to hází... Ale zase ta její už zůstala viset na silnici tak, že jsem jí na dálku radil jak dofoukat podvozek přes diagnostiku a pak pojistkou "vykastrovat" SLABS, aby se to nevyfukovalo (jasně, uhnilé drátky u čidel to byly...). A občas spadne do nouzáku převodovka, byť se měnil selektor (teď jsem nechal prohlédnout a přepájet kabely k němu). A představa že mi spadne převodovka do nouze když mám za sebou 2 čí více tun. Taky pěkný, myslím...
Jako já dovedu s neduhama LR žít, ale pro kámoše chci něco jednoduchého a co v tom autě není, to se jim nepo**** Takže za kontakt na něco takového budu vděčný...
A PS co se týče vzduchového podvozku - já v tom svém MY2000 mám vložné měchy a kompresor (dodělávaný) právě kvůli tahání 4koňáku, ale není to dokonalé. Takže už mám doma koupený použitý kompresor a uvažuju, jestli tam ty měchy nedat. Znamenalo by to asi koupit dva nové měchy, dvě čidla... A nemáte někdo kabelový svazek?