L322 infotainment nefunguje

Classic, 1995, 2002, 2006, Sport
Odpovědět
Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
yorkin
Příspěvky: 613
Registrován: 10 říj 2007 17:21
tel.: 723 954967 (jen sms)
auto: pár mám...
Bydliště: Praha-Vinohrady/Pohoří-Skalsko
Kontaktovat uživatele:

L322 infotainment nefunguje

#1 Příspěvek od yorkin » 24 črc 2020 14:41

Po měsíčním stání L322 TDV8 3.6 se nespouští infotainment. Zobrazí se úvodní obrazovka s logem LR a na té to zamrzne. Hádám, že jediné řešení bude to vyhodit a sehnat na ebayi nebo tady celé nové, co? Nemáte někdo zkušenosti s aftermarket řešením (hlavně, aby to umělo Apple CarPlay)?
exLR Discovery I 300Tdi, exLR SIII 88, exLR SIIA 88 STW, exRRS 4.2 S/C, exRRC 4.2 LSE, RR TDV8 3.6 (na prodej)

Uživatelský avatar
Lukasino
Příspěvky: 2660
Registrován: 18 úno 2012 22:05
tel.: 6034sedmsedm854
auto: L322
Bydliště: Kutná Hora

Re: L322 infotainment nefunguje

#2 Příspěvek od Lukasino » 24 črc 2020 16:02

Displayi nic nebude, to spíš jedna z jednotek v kufru, ale dal bych mu šanci a dopřál restart (vyndat pojistku nebo ideálně odpojit baterii na několik hodin). :wink:
Vždy se nějaká L322 u mě najde :o) L322 4.2 SC, L322 TDV8
Prodávám i přebytečné díly na Range Rover L322

Uživatelský avatar
yorkin
Příspěvky: 613
Registrován: 10 říj 2007 17:21
tel.: 723 954967 (jen sms)
auto: pár mám...
Bydliště: Praha-Vinohrady/Pohoří-Skalsko
Kontaktovat uživatele:

Re: L322 infotainment nefunguje

#3 Příspěvek od yorkin » 25 črc 2020 08:20

Tak jsem na noc odpojil baterku a nepomohlo :-(. Stále naběhne jen logo a nic dalšího, tlačítka nereagují, jen bliká kontrolka na hlavním vypínači.
exLR Discovery I 300Tdi, exLR SIII 88, exLR SIIA 88 STW, exRRS 4.2 S/C, exRRC 4.2 LSE, RR TDV8 3.6 (na prodej)

Uživatelský avatar
Maxsel
Příspěvky: 3509
Registrován: 23 zář 2007 19:49
auto: Land Rover
Bydliště: Vysočina
Kontaktovat uživatele:

Re: L322 infotainment nefunguje

#4 Příspěvek od Maxsel » 25 črc 2020 09:48

Tipuju, že bude přerušená optika. Nejčastější příčinou bývá, že nefunguje nebo úplně odešla některá z jednotek vzadu vlevo v kufru. Kolik jich tam máš, záleží na výbavě.
Discovery 4 TDV6 HSE
Range Rover 4.2 Supercharged

http://www.youtube.com/maxselcz

Uživatelský avatar
yorkin
Příspěvky: 613
Registrován: 10 říj 2007 17:21
tel.: 723 954967 (jen sms)
auto: pár mám...
Bydliště: Praha-Vinohrady/Pohoří-Skalsko
Kontaktovat uživatele:

Re: L322 infotainment nefunguje

#5 Příspěvek od yorkin » 25 črc 2020 18:39

Díky, zkusíme si s Lukasinem pohrát ve stylu doktora Frankensteina a uvidí se...
exLR Discovery I 300Tdi, exLR SIII 88, exLR SIIA 88 STW, exRRS 4.2 S/C, exRRC 4.2 LSE, RR TDV8 3.6 (na prodej)

Uživatelský avatar
Maxsel
Příspěvky: 3509
Registrován: 23 zář 2007 19:49
auto: Land Rover
Bydliště: Vysočina
Kontaktovat uživatele:

Re: L322 infotainment nefunguje

#6 Příspěvek od Maxsel » 25 črc 2020 19:38

Má v autě ode mě na optiku propojku, tak stačí vyzkoušet postupný bypass jednotek.
Discovery 4 TDV6 HSE
Range Rover 4.2 Supercharged

http://www.youtube.com/maxselcz

Uživatelský avatar
Lukasino
Příspěvky: 2660
Registrován: 18 úno 2012 22:05
tel.: 6034sedmsedm854
auto: L322
Bydliště: Kutná Hora

Re: L322 infotainment nefunguje

#7 Příspěvek od Lukasino » 25 črc 2020 20:13

Je to v plánu :yes

Jen doufám že to nebude changer :mrgreen:
Vždy se nějaká L322 u mě najde :o) L322 4.2 SC, L322 TDV8
Prodávám i přebytečné díly na Range Rover L322

Uživatelský avatar
Maxsel
Příspěvky: 3509
Registrován: 23 zář 2007 19:49
auto: Land Rover
Bydliště: Vysočina
Kontaktovat uživatele:

Re: L322 infotainment nefunguje

#8 Příspěvek od Maxsel » 25 črc 2020 20:16

Já vidím jako nejhorší zesík, to pak nejde nic...
Discovery 4 TDV6 HSE
Range Rover 4.2 Supercharged

http://www.youtube.com/maxselcz

Uživatelský avatar
Lukasino
Příspěvky: 2660
Registrován: 18 úno 2012 22:05
tel.: 6034sedmsedm854
auto: L322
Bydliště: Kutná Hora

Re: L322 infotainment nefunguje

#9 Příspěvek od Lukasino » 25 črc 2020 20:21

No já mluvil spíš o přístupu :wink:
Vždy se nějaká L322 u mě najde :o) L322 4.2 SC, L322 TDV8
Prodávám i přebytečné díly na Range Rover L322

Uživatelský avatar
yorkin
Příspěvky: 613
Registrován: 10 říj 2007 17:21
tel.: 723 954967 (jen sms)
auto: pár mám...
Bydliště: Praha-Vinohrady/Pohoří-Skalsko
Kontaktovat uživatele:

Re: L322 infotainment nefunguje

#10 Příspěvek od yorkin » 25 črc 2020 22:43

Changer by mi byl jedno, stejně používám jen aux a rádio (ale co bych dal za carplay ;-)). Jenže ono nefunguje vůbec nic.
exLR Discovery I 300Tdi, exLR SIII 88, exLR SIIA 88 STW, exRRS 4.2 S/C, exRRC 4.2 LSE, RR TDV8 3.6 (na prodej)

Uživatelský avatar
libovka
Příspěvky: 1875
Registrován: 14 lis 2009 19:21
tel.: Jabko
auto: RR L322
Bydliště: praha-západ

Re: L322 infotainment nefunguje

#11 Příspěvek od libovka » 27 črc 2020 08:17

To bude telefoni BT jednotka.

Uživatelský avatar
Vanila
Příspěvky: 38
Registrován: 15 srp 2015 10:20
tel.: 607 679 127
auto: L322 V8 4.2 S/C
Bydliště: Království u Šluknova

Re: L322 infotainment nefunguje

#12 Příspěvek od Vanila » 29 črc 2020 10:48

Mně to udělal BT modul, dal jsem propojku optiky a OK.

fajfka
Příspěvky: 36
Registrován: 06 lis 2017 14:15
Bydliště: Praha

Re: L322 infotainment nefunguje

#13 Příspěvek od fajfka » 29 črc 2020 14:05

Řešení mne bude zajímat,protože předevčírem při průjezdu myčkou najednou ticho. Ani ťuk, tedy pokud se zvuku týče. Pouze při zapnutí nebo vypnutí klíčku se ozve z repráků dost silné lupnutí.

Uživatelský avatar
Lukasino
Příspěvky: 2660
Registrován: 18 úno 2012 22:05
tel.: 6034sedmsedm854
auto: L322
Bydliště: Kutná Hora

Re: L322 infotainment nefunguje

#14 Příspěvek od Lukasino » 29 črc 2020 14:24

Řešení se nedá paušalizovat, u prvních ročníků s Logic7 to většinou je BT modul, ale odchází i zesilovače a cd changery :wink: vidle do toho může hodit cokoliv na optice
Vždy se nějaká L322 u mě najde :o) L322 4.2 SC, L322 TDV8
Prodávám i přebytečné díly na Range Rover L322

Odpovědět