Tak a je to za námi. Sakra. Když přípravy vrcholí, tak si někdy říkám, ať už je to za námi. Pak je to za námi a je mi to líto, protože je na srazu výborná parta a užije se spousta srandy.
Letos jsme se poprvé odrodili a sraz se konal na statku Kočvary na Berounsku. Před srazem jsem měl trochu vítr z ubytování na statku, kde sprchy jsou jen v pár pokojíkách a záchodů také není přehršel. Obavy se proměnily ve skutečnost asi až v okamžiku, kdy ve studni došla voda a nebylo v čem se sprchovat ani čím spláchnout. Majitel statku vodu dovezl v cisterně z jiné studny, ale až na druhý nebo třetí pokus jí bylo skutečně dost. V první řadě tedy omluva účastníkům za tento hygienický zádrhel, naštěstí trubky jsme si mohli vyplachovat pivem, které nedošlo po celý víkend - jen někdy byl trochu problém dočkat se okamžiku, kdy přijde pan majitel a pivo začne zase téct
Vyjížďka byla po okolí, které je mi známé, ale s konvojem lanďáků v zrcátku byly ty cesty zase trochu nové - na vyjížďku se nás sešlo 25 kusů a na Jarově na skok přibyl ještě MartinT

Objeli jsme celý naplánovaný okruh poměrně rychle, často se totiž stydím zastavovat, aby nebyly stížnosti, že se zase fotí

Bylo dost prašno, tak bylo večer co splachovat a tentokrát to bylo možné podložit i pořádnou flákotou. Moc děkuji Tomášovi L. za jeho neocenitelnou pomoc s přípravou krmě pro všechny účastníky.
Nedělní návštěva muzea kupodivu proběhla bez toho, aby se někdo připekl na asfalt, protože udeřilo opravdu letní počasí

Prohlídku jsem neabsolvoval celou, zajímaly mne jen stará hasičská auta, ale prohlídka pokračovala dál a prý to bylo zajímavé, tak se musím příště polepšit. Díky předčasnému opuštění smečky jsem ale mohl na parkovišti potřást pravicí těm, kteří také prchli a odjížděli ke svým domovům.
Chci za sebe i za Hanku poděkovat všem za trpělivost a ochotu neustále se na sraz vracet. Říkám to pokaždé, ale ti, kdo se akce účastní opakovaně, jsou pro nás největší odměnou. I naše děti si sraz díky svým vrstevníkům nesmírně užily - i když možná jiné části, než my ostatní.
Děkujeme všem za účast a těšíme se na další ročník!
SI 86" (r. v. 1953) "Jekyll" -- SII 88" (r. v. 1960) "Bernie"