zbynek píše:Promiň zapoměl jsem že máš DI. U DII je pohyb pouze do T.

Moderátor: Miky_CZ
zbynek píše:Promiň zapoměl jsem že máš DI. U DII je pohyb pouze do T.
Dat auto na zdvihak a s kolesami v lufte zistit ci ti koresponduje svietenie kontrolky s uzaverou, a ci to vobec viez zavriet a vyradit......piero123 píše:hergot neviem co robit. ta redukcia mi ide normalne ale ze strany do strany to nejde len strasne tazko a aj tak to nevyradi. mozno je zle aj cidlo. to zadne nereaguje ked ho vypnem.
Cuvanie stym nic nema, potrebujes akurat dostat drazky uzavierky do stavu bez zatazenie, aby mohla pruzinka uzaveru vyhodit von z drazok. Cize i ked ide s do predu a vytlacis spojku, pribrzdis, pridas a zas spomalis......visby píše:mne to tiez islo dost tazko, casom sa to rozbehalo.
ked das paku do prava, tak poamly cuvaj az kym auto nepipne a kontrolka neprestane svietit.
Dat auto na zdvihak a s kolesami v lufte zistit ci ti koresponduje svietenie kontrolky s uzaverou, a ci to vobec viez zavriet a vyradit.....piero123 píše:hosi a co mam robit ked to nejde vypnut???treba vybrat prev????
Ty mas D2 manual, to znamena, ze ked mas zaradenu medzinapravu tak na budikoch ti svieti znak prehriatej automatickej prevodovky ako znamenie, ze mas zaradnu medzinapravu? Ak tak, potom zaujimave riesenie.mello píše:kontrolku sme tiez vyviedli na kontrolku teploty aut. prevodovky