PavelU píše:Má sice 18" disky, ale profil pneumatiky má 60, takže má necelé 32" gumy.

Moderátor: Miky_CZ
PavelU píše:Má sice 18" disky, ale profil pneumatiky má 60, takže má necelé 32" gumy.
Aj mnevisby píše:teraz mi ku stastiu chyba len foto;-)PavelU píše:Dorazy už nemám žádné, všechny upadly.Aby to nechytalo, tak jsem dal rozšířené lemy a pohoda...
so sirsimi lemami to vyzera super!PavelU píše:Na tomto počítači nemám fotky, ale jestli bude stačit toto (ta zlatá D2 se zlínskou značkou).![]()
http://www.youtube.com/watch?v=T1vZhi4Wvjc" onclick="window.open(this.href);return false;
cize varic a lemy su dobra volba?;-)PavelU píše:To je Miloš, ale ten vařič tu máme asi všichni.![]()
Z lemů jsem měl trochu strach, ale teď jsem rád, že je tam mám.
no coz o to, to asi klidne muzes, akorat jak to bude vypadat ze, druha vec je ze bys musel sestelovat svetla nebo nejezdit vecer a v nocipidibi píše:chlapi, kdyz zvedam podvozek muzu nejdriv dat predek a po tydnu zadek? nejak se mi neseslo vse potrebne pro zadni napravu a mam o vikendu cas
nevim, radsi bych ten tyden pockal a udelal to cele najednou ale v DII se nevyznam tak pockej az co na to rekne nekdo kdo tomu rozumi vicpidibi píše:a prizvednout zadek docasne na diagnostice?
No jestli máš podložky, atk je tam dej a překalibruj, chybí ti jen tlumiče, ty se dají vyměnit dodatečně...pidibi píše:a prizvednout zadek docasne na diagnostice?