Moderátor: Miky_CZ
Nádhera!!! Až budu starej a nebudu moct jezdit na koni přesedlám na něco takového, pohodlnějšího... jen nevím jak se na slona nastupuje...Gobey píše:Tak jsem konečně našel další auto svých snů, hned po LR
H.
Jendooooo, a proč tu hlavu držíš jak dámskou prdelku?Gobey píše:Tak jsem konečně našel další auto svých snů, hned po LR
H.
protože to byla Paní sloniceLuboš M. píše:Jendooooo, a proč tu hlavu držíš jak dámskou prdelku?Gobey píše:Tak jsem konečně našel další auto svých snů, hned po LR
H.![]()
![]()
....jinak krásná fotka opravdového cestovatele
No, s invalidním vozíkem těžkoRover píše:Nádhera!!! Až budu starej a nebudu moct jezdit na koni přesedlám na něco takového, pohodlnějšího... jen nevím jak se na slona nastupuje...Gobey píše:Tak jsem konečně našel další auto svých snů, hned po LR
H.
sem jí poškálil za ouškemZanzibar píše:Za vším hledej prdelku.![]()
Paní slonice vypadá nějaká v trysku, nee ?
Pekna nechces udelat jeste jednu?Miky_CZ píše:diky, zitra nebo pozitri to nahodim na auto nafotim a najdu planek ktery sem si nakreslil kdyby nekdo chtel delat taky zahradku a hodim to do sekce discovery tam je nekde tema foto zahradekColonel píše:Miky krasna prace!
na delani na zakazku to neni, neni to zadna profesionalni prace, a pri tom vareni se mi ta zahradka trochu zkroutila ale jaks taks sme ji narovnali:-)Honzan píše:
Pekna nechces udelat jeste jednu?
No a vazne - ten planek a drzaky na strechu by me moc zajimaly...
vic jsem napsal v tematu foto zahradek, trosku jsem nevychytal drzaky, takze ty 4 zadni prijdou jeste predelat ale to uz je malickost:-)Dobrák píše:Super práce !, docela inspirace si s tím pohrát doma sám, to pak člověka musí zahřát každej kus co na tu zahradu přidělá ne
![]()
Je fajn vidět, že se dnes najdou tací co se nebojí práce, a že jim to jde.
Taky někdy ( skoro vždyMiky_CZ píše: trosku jsem nevychytal drzaky, takze ty 4 zadni prijdou jeste predelat ale to uz je malickost:-)