Miki - díky za nabídku, raději bych asi něco origo, jak se říká z krámu, sice je to dražší, ale mělo by to být už vychytaný ne

Nemáš strach že ti do toho airboxu nateče - nebo jsi to kolínko potom oblepil třeba silikonem ?
Moderátor: Miky_CZ
presne tak, kup pro abs a pujde ti i na auto bez absLucaBrasi píše:To znamená, že pokud koupím pro ABS, půjde mi tam i když to ABS vyndám a nebude to mít žadný vliv na funkci, jeto tak ?
Miki - díky za nabídku, raději bych asi něco origo, jak se říká z krámu, sice je to dražší, ale mělo by to být už vychytaný nenerad bych aby mi to tam mechanik po šichtě nějak bastlil
![]()
Nemáš strach že ti do toho airboxu nateče - nebo jsi to kolínko potom oblepil třeba silikonem ?
Sa schyluje k CZ výrobePavelU píše:Tome mám tu teď jednu poptávku na Mantec, jestli ho budu objednávat, tak si ho můžeš poměřit...
pavle, az ho budete davat na auto zmer mi prosim prumer trubek a tloustku steny:-)PavelU píše:To není problém, dám ti vědět až se bude dávat na auto...
Matooo to hodí na papír...Miky_CZ píše:pavle, az ho budete davat na auto zmer mi prosim prumer trubek a tloustku steny:-)PavelU píše:To není problém, dám ti vědět až se bude dávat na auto...
Ja som to tak ani nemyslel, ale ak si to niekto ošahá a dokáže to zkopčiť, možno sa mu oplatí, hodiť to cez kopírkuPavelU píše:Určitě nebudeme nic takového vyrábět, ale jestli to někomu pomůže, tak nejsem proti aby si to "ošahal"...