No to jsou navíc tak max 2 koně, to snad ani nejde poznatthrotlle píše:duležitý je mít pár koní navíc

No to jsou navíc tak max 2 koně, to snad ani nejde poznatthrotlle píše:duležitý je mít pár koní navíc
To by jsi se divil, když to jsou bílý koně, tak než se na to příjde nadělají spoustu práceeliott píše:No to jsou navíc tak max 2 koně, to snad ani nejde poznatthrotlle píše:duležitý je mít pár koní navíc...
Pokud to byl dotaz na mne, tak se musím, ale zeptat. Kam je pak dámeeliott píše:Máš nějaký volný na půjčení
asi pred 14 dnema me u pisku predjizdela naka mala dodavka polepena samejma eliotamaeliott píše:No to jsou navíc tak max 2 koně, to snad ani nejde poznatthrotlle píše:duležitý je mít pár koní navíc. Mám takový pocit, že jsem tuhle soupravu v posledních několika týdnech někde potkal...
parada, akorat te mistni zdrbou ze to neni defik ale serie:-DBenjamin píše:Tomu říkám zvýšená střecha
Nj sem vůl, jsem byl tak zaujatej velikostí obytného prostoru, že jsem si ani nevšimlMiky_CZ píše:parada, akorat te mistni zdrbou ze to neni defik ale serie:-DBenjamin píše:Tomu říkám zvýšená střecha
Chceš tam ty pruhy udělatmatooo píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dakujem
čupr kus,jen to není to Defík,ale dědekklabus píše:Tak na tohodle krasavce sem dneska narazil na Zličíně...
Václaf píše:čupr kus,jen to není to Defík,ale dědekklabus píše:Tak na tohodle krasavce sem dneska narazil na Zličíně...![]()
Sláma Karel píše:Tohle určitě rarita je. Protože je to normálně samodomo sprasená 110 HT. Prostě kus střechy uřízli a zkrátili. K