Pracovne svetlo
Moderátor: Acon
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pracovne svetlo
na paddocku už je maj taky a já je kupoval ve wipacu skoro o 10 liber dráž
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
Tonny - u nás v predajni majú také pracovné svetlo už s "čírim" sklom a montuje sa do toho asi žiarovka H1. Mám na také svetlo zálusk,ale chcel by som do toho namontovať LED žiarovku H1,len najprv musím zistiť,ako to bude svietiť. No viem si predstaviť tú spotrebu elektriky keď to bude treba nechať svietiť cca 1 hodinku ...Tonny píše:já sem měl na samíkovi tuhle, teď ji budu dávat i na defíkapertr 112 píše:Najradsej by som bral novu ale nemas nahodou foto alebo znacku?
značka Wesem lampa pracovní halogenová 100x100mm
sice poláci, ale svítí dobře...prodává ji skoro každej shop a mají i jiné modely.... stačí se kouknout na web...
Range Rover Classic 300Tdi , Range Rover Classic vogue s 2,5TD
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Tyhlety LED světla a jiné podobné jsem našel za dobré peníze v číně - výpočet je zhruba takovej že to co stojí v Evropě 300Euro, stojí v USA 300USD a v číně tak 50USD. Momentálně jsem v Shenzhenu (kousek od Hong Kongu) tak doufám, že se mi podaří po něčem se tady podívat - aspoň vzorky, protože objednací množství je u věcí co mají rozumnou cenu (tj. jsou to světla běžných rozměrů, né jedno světlo přes celou střechu) koolem 10-20ks od typu. Dám vědět.
Podobné je to s xenonovými světlomety a s lampama co vypadají stejně jako od Lightforce, ale mají úplně jinou cenu - kvalitu neporovnám, srovnával jsem pouze fotky.
Podobné je to s xenonovými světlomety a s lampama co vypadají stejně jako od Lightforce, ale mají úplně jinou cenu - kvalitu neporovnám, srovnával jsem pouze fotky.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
No tak daj nejaké foto,keď budeš maťMadTom píše:Tyhlety LED světla a jiné podobné jsem našel za dobré peníze v číně - výpočet je zhruba takovej že to co stojí v Evropě 300Euro, stojí v USA 300USD a v číně tak 50USD. Momentálně jsem v Shenzhenu (kousek od Hong Kongu) tak doufám, že se mi podaří po něčem se tady podívat - aspoň vzorky, protože objednací množství je u věcí co mají rozumnou cenu (tj. jsou to světla běžných rozměrů, né jedno světlo přes celou střechu) koolem 10-20ks od typu. Dám vědět.

Range Rover Classic 300Tdi , Range Rover Classic vogue s 2,5TD