a zacat to vyzbrojovat len este by som sa rad popytal aky by bol najsolidnejsi motor a ci cena toho auta v inzerate je fakt realna vzhladom na jeho vek bo ma prekvapilo ze je dost nizska aspon podla mna. Vyzera to ze je tam o dost menej elektroniky ako v P38 cke co je pre mna zaklad lebo cim viac elektriky tym viac pohodlia ale aj nervov
Disco
Moderátor: Acon
- tomashan
- tel.: 0948777096
- auto: RR p38, D2
Disco
po kupe P38ky som zacal mocne premyslat ze si chcem spravit auto na jazdu aj tazsim terenom prve napady boli prerobit RR ale to bude asi dost nerealne a financne dost narocne a aj tak by to asi nemalo take vyhody ako disco tak prisla druha varianta kupit neco taketo http://land-rover-discovery.autobazar.e ... 45639.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a zacat to vyzbrojovat len este by som sa rad popytal aky by bol najsolidnejsi motor a ci cena toho auta v inzerate je fakt realna vzhladom na jeho vek bo ma prekvapilo ze je dost nizska aspon podla mna. Vyzera to ze je tam o dost menej elektroniky ako v P38 cke co je pre mna zaklad lebo cim viac elektriky tym viac pohodlia ale aj nervov