Foto by nebyloerik DISCOVERY ES píše:Ahojte, dekuji všem za vaši chváluja si to snad ještě rozmyslim a prodam meho druheho Range, ale to je zas mazel na expedice, ach jo proč nejde mit víc aut...

Moderátor: stan
Foto by nebyloerik DISCOVERY ES píše:Ahojte, dekuji všem za vaši chváluja si to snad ještě rozmyslim a prodam meho druheho Range, ale to je zas mazel na expedice, ach jo proč nejde mit víc aut...
Když ten stav je prostě famózní. Navíc mám požadavek na airbagy a to je jediná šance jak RRC s airbagy.alap píše:Ahoj Michale, pokud si pamatuju tak jsi mi ještě před rokem říkal, že se ti víc líbí ta stará palubka. Tohle bylo moje vysněné autíííííí. Eriku Trápíš mě.
Ahoj, je to ještě volné?erik DISCOVERY ES píše:Prodam RR classic LSEI 4,2
rok. vyr. 1995, naj. 195 tis. km, servisni knizka, pravidelny servis v Land Rover.
Plná vybava, vše funguje na 100% vzduchovy podvozek, klima, ABS, TC, tempomat...
Naprosto spolehlive, spotřeba 13l ( eko mimoměsto 11,5l), vyborny stav, nutno videt.
Koupeno před rokem v CH od švyc. bankeře, nikdy nejete v terenu, garažované, mnoho nových dílu ( k dispozici faktury za 21.000,- CHF)
Eko poplatek zaplacen
Jezdil sem s nim pouze o vikendech na vylety, ale už nemužu vlastnit 4 auta s v8.
Cena- 250.000Kč
tel 777 229136
Toto je presne ten typ, ktorý čaká na svojho kupca. Nie je to o tom, že niekto skonštatuje, že by potreboval auto a toto sa triafa do ceny. Je to konkrétne auto pre konkrétneho človeka. Napr. ja alebo Ivan Jezbera by sme to kúpili. Len akurát na to nie je rozpočet. A myslím, že mnohý ďalší. Je pravda, že ak by stál 7000€ tak už by som ho mal na dvore, no potom by ho kúpil ktokoľvek čo pred tým nad RRC ani neuvažoval. A o tom to je.Roger píše:....Moc mě ale zajímá, jestli je to auto za tuhle cenu prodejné, v této době.
Je to přesně tak, jak píšeš. Určitě to není auto na ježdění do práce /a já už dneska raději vzhledem k dopravní situaci v Praze jezdím sockou/. Je to kultovní auto a ze všech RR se mi Classic líbí nejvíce. A vzhledem k tomu, že chci dát do světa P38, tak bych vhodně obměnil portofilio. A protože mi Eliott nechce prodat toho svého, tak uvažuji o tomto krasavci.Acon píše:Toto je presne ten typ, ktorý čaká na svojho kupca. Nie je to o tom, že niekto skonštatuje, že by potreboval auto a toto sa triafa do ceny. Je to konkrétne auto pre konkrétneho človeka. Napr. ja alebo Ivan Jezbera by sme to kúpili. Len akurát na to nie je rozpočet. A myslím, že mnohý ďalší. Je pravda, že ak by stál 7000€ tak už by som ho mal na dvore, no potom by ho kúpil ktokoľvek čo pred tým nad RRC ani neuvažoval. A o tom to je.Roger píše:....Moc mě ale zajímá, jestli je to auto za tuhle cenu prodejné, v této době.
Máš SZ.erik DISCOVERY ES píše:Prodej zatim odložen na neurčito. Už byl malem prodan chlapikovi do Vidně, ale naposledni chvili sem vyměkl.
Máš SZ.erik DISCOVERY ES píše:..,ale to sem taky ještě nevěděl že budu mít doma další v8