Kufr je ve 2 určitě nižší (počítáno pod střechu) a cop se týká elektroniky, tak se snažím co to jde udělat vše poctivě mechanicky a odolně

Moderátor: Safraporte
V tom případě mi prosím popiš, jak vypadá těch tvých deset procent, na který LR nestačí. Mě by skutečně zajímalo, jaký máš konkrétní zkušenosti. Nemyslím akademický úvahy. Myslím fotky a zážitky, kde jsi už byl, kde to nestačilo a podobně. Mě totiž všechny auta, který jsem měl upravený a s kterýma jsem někde byl překonaly několikanásobně. Tam, kde já už byl podělanej strachy, mělo auto ještě obrovský rezervy. Tak proto se ptám. Buď seš strašnej offroad-vrahoun, nebo já děsnej posera.tagr píše:Ahoj máš v mnohém pravdu ,až na pár věcí. Na to co chci a potřebuji v 90% potřebu je free v pohodě jak na silnici , tak ve středním terénu. Na těch 10% mně nestačí ani diskotéka, nebo defendr, takže musím jít zase jinou cestou. Pracant bude asi něco jiného než LR, pokud se nerozhodnu pro radikální úpravu, jenže to asi už moc mimo zevnějšku LR nebude
![]()
tagr píše:PS: LR mám rád a líbí se mě,proto ho mám,ale jsem asi věčný rýpal a nespokojenec,snažící se ze všeho dostat maximum.Myslím ,že v rámci SUV se v terénu najdou stěží lepší auta než freelandery .
Co se týká Off tak LR jsou karosářsky nádherné ,jen ta technické stránka věci je leckdy rozporuplná. Je škoda, že si LR přehazují větší autobilky a pak .....Ale to je osud dnešního světa včetně toho, že alespon já si už nové auto pořizovat nechci a spíš složím nějakého toho staršího s co nejmenší nutnustí diagnostiky a jezdícího bez ,,eko blbinek"
![]()
![]()
Jenže tohle je jiná kapitola a už nebudu zas.. vlákno. Mám 1 a 2 nechci z mnoha již popsaných důvodů. Zde přiložená fotka je ještě před konečným liftem a úpravama .
Grand vitara není Jimny a je stejně velká jako moje Free. Kamarád ji má a to auto není vůbec špatný spíš hodně dobrý. Jen se mi designově moc nelíbí.tagr píše:Maci JIMI a spol je samostatné vozidlo řadící se mezi veverky,moc ho nenaložíš,ale vyjede skoro vše
to není rodinné SUV
To budu mít vousatý dětitagr píše:Tak až budu mít hotovo, můžem se jet projeta prověřit to .
Spíš vousatý vnukymacejky1 píše:To budu mít vousatý dětitagr píše:Tak až budu mít hotovo, můžem se jet projeta prověřit to .