Moderátor: Miky_CZ
No a který jiný?visby píše:
myslis Iris a Blazenu?;-)
To Benja: Přesnej propočet zatím není, ale když to v létě s klasickým měničem bylo mezi 9 a 10, tak teď by to mohlo být mezi 8 a 9 (oktávkisti co si to kupovali kvůli spotřebě budou nasraní - hlavně Libor, protože si na tom že jezdí míň jak za půlku strašně zakládáBenjamin píše:Já už teď budu jezdit na všechny srazy jenom s tebou, když ty jezdíš pod 9 a já přes 14Kubrtos píše:Já chci taky!!! Hlásím se já + 1
Možná i víc, ale to by se kdyžtak vyřešilo karimatkou a spacákem. Zatím to vypadá že beru Benjamina.![]()
![]()
To Patrik: fofr to byl, kde se hoduje večer lépe než u tebe při husačince
Luque, pokud se neuvolní místo pro auto, zkus to u někoho, kdo jede sám, třeba jako mitfára, tento rok to asi taky budu řešit takluque píše:Kurňa,dva dni som nebol na fóre a už som prešvihol prihlásenie sa
. 30 miest je obsadených
, aj keď som sa už v prieskumnom (starom) vlákne hlásil medzi prvými. No čo, prajem super pojazdenie
, užite si to
![]()
a nezabudnite hodne fotiť a nahrávať, aby som mal aspoň čo pozerať
.
To nie je ono.Benjamin píše:Luque, pokud se neuvolní místo pro auto, zkus to u někoho, kdo jede sám, třeba jako mitfára, tento rok to asi taky budu řešit takluque píše:Kurňa,dva dni som nebol na fóre a už som prešvihol prihlásenie sa
. 30 miest je obsadených
, aj keď som sa už v prieskumnom (starom) vlákne hlásil medzi prvými. No čo, prajem super pojazdenie
, užite si to
![]()
.
... chalani nie kazdy pojde jazdit tak mozno by bol priestor pre niekoho.luque píše:To nie je ono.
Žeby skrsla iskierka nádejeDanoDEF píše:... chalani nie kazdy pojde jazdit tak mozno by bol priestor pre niekoho.luque píše:To nie je ono.
Tam bola len otazka či je zaujem - nie prihlasovanie.luque píše:Kurňa,dva dni som nebol na fóre a už som prešvihol prihlásenie sa
. 30 miest je obsadených
, užite si to
![]()
.
zmeskat husacinku nie je dobry napad...patrik píše:Neviem či sa chce niekomu prist len jazdiť .
Ty jsi měl rychlou reakciMadTom píše:Si vemte Skif.
V tom prípade, by som +1 nešiel až do Grobu ale rovno do TT, len mi napíš ako sa tam od ZA dostanem a tá husička sa nejako časom vyrieší - verím. Teším sa na ďalšiu nálepku.patrik píše:Budem pribežne informovat o pripadnych zmenach nahlasenych . Mam jeden maly problem - zabudol som že v tomto ternine je nahlasena partia na rodinnu oslavu - tak budeme mat k dipozici len salonik 30 miest a vinaren 35 miest - inak sa to neda poriešit . To znamena že miesto na husacinku je pre max 65 osob . Jazdit može aj 30 aut ale miesto na husacinku je už obsadeneNeviem či sa chce niekomu prist len jazdiť .
OK.patrik píše:Tam bola len otazka či je zaujem - nie prihlasovanie.luque píše:Kurňa,dva dni som nebol na fóre a už som prešvihol prihlásenie sa
. 30 miest je obsadených
, užite si to
![]()
.
Tome neriskuj! Vzpomeň co provedl se svým v Rumunsku!MadTom píše:No neplánoval jsem to, ještě není ani přestěhovanej. Ale pokud chceš, tak vám ho vezmu. Nebo půjčím v Olomouci, aby jsi ten svůj nemusel tahat, když budeš mít to rozebraný auto. Ale zimní spacáky nemám.