Gratuluju Benjo
NEVÁŽNĚ
Moderátor: Miky_CZ
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Re: NEVÁŽNĚ
Tak tolik povyku tu asi ještě žádnej vtip neudělal
Gratuluju Benjo
Gratuluju Benjo
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Nojo, co se dá dělat. Jak říká Karel, už to tak bude. Zejtra si dem nechat udělat novej potisk na trička a zimní bundy - na zádech bude velkým písmem napsáno PATROL a takovej ten zvláštní znak Nissan a zepředu si asi necháme dát nápis
HLÍTKAŘ
Ti, co mě znají osobně, vědí, že tohle u mne teda nehrozí. Ti, se kterými jsem se ještě nesetkal, si skutečnou situaci dobře odvodili či odhadli z mé volby zařazení do tématu Nevážně
A krom toho, já mám s Patrolama samý blbý zkušenosti, viz. Banát s tím Kačusovým letos v zimě
To Karel: Jsem myslel, že mě práskneš, a ty si se místo toho hned přidal
Jinak líbila se mi reakce 1960seriesII
Omlouvám se za provokaci, no jsem rád, že to tu ožilo. Kamarád nás zaúkoloval prodejem jeho Patrola, protože autům jinak moc neholduje, tak mi to nedalo, když už to stálo u baráku..
Ti, co mě znají osobně, vědí, že tohle u mne teda nehrozí. Ti, se kterými jsem se ještě nesetkal, si skutečnou situaci dobře odvodili či odhadli z mé volby zařazení do tématu Nevážně
To Karel: Jsem myslel, že mě práskneš, a ty si se místo toho hned přidal
Jinak líbila se mi reakce 1960seriesII
Omlouvám se za provokaci, no jsem rád, že to tu ožilo. Kamarád nás zaúkoloval prodejem jeho Patrola, protože autům jinak moc neholduje, tak mi to nedalo, když už to stálo u baráku..
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Teda a já už jsem si myslel, že pan ředitel dostal to nejlepší auto = služební auto. 
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
Tak poslouchej Benjamine Orlickoústecký mě z toho tvýho fórku začala haprovat levá srdeční komora! Koukej s sebou do Mohelnice vzít obrovskou flašku. Tohle budeš mít drahý....

EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
on se tady na foru najde jeste jeden co pred tydnem koupil hlitku a dokonce 4,2, jede to teda moc pekne to musim uznat 
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
Že by parkoval v Kr. Poli vedle DI
!
takhle mi kdysi střílel trabant
http://www.stream.cz/uservideo/487421-pudrovy-prd" onclick="window.open(this.href);return false;
-
omar
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
NABÍDKA VEČERNÍCH KURZŮ PRO MUŽE:
1. Jak zalévat květiny za oknem. Prezentace a diapozitivy.
2. Toaletní papír. Roste sám od sebe v držáku? Diskuse u kulatého stolu.
3. Dá se při močení vyhnout mokré podlaze? Skupinové cvičení.
4. Základní rozdíly mezi podlahou a košem na špinavé prádlo. Počítačová prezentace.
5. Neumyté nádobí. Doletí samo po večeři do dřezu? Videoprojekce s příklady.
6. Ukrýt ovladač nebo nechat i ostatní, aby jej používali? Nemoderovaná diskuse.
7. Klíče od auta a jiné drobnosti. Jak hledat ztracené věci bez ječení a obracení domu vzhůru nohama. Otevřené fórum.
8. Zdravověda. To, že partnerce přineseme květiny, nemá negativní vliv na naše zdraví. Meditace.
9. Jak se stát ideálním společníkem při nákupech a při tom, když žena řídí auto. Relaxační techniky, dechová cvičení.
10. Opravdoví muži se zeptají na cestu, když zabloudí. Svědecké výpovědi.
11. Jak bojovat se zakrnutím mozku a zapamatovat si manželčiny narozeniny a výročí svatby. Šoková terapie
1. Jak zalévat květiny za oknem. Prezentace a diapozitivy.
2. Toaletní papír. Roste sám od sebe v držáku? Diskuse u kulatého stolu.
3. Dá se při močení vyhnout mokré podlaze? Skupinové cvičení.
4. Základní rozdíly mezi podlahou a košem na špinavé prádlo. Počítačová prezentace.
5. Neumyté nádobí. Doletí samo po večeři do dřezu? Videoprojekce s příklady.
6. Ukrýt ovladač nebo nechat i ostatní, aby jej používali? Nemoderovaná diskuse.
7. Klíče od auta a jiné drobnosti. Jak hledat ztracené věci bez ječení a obracení domu vzhůru nohama. Otevřené fórum.
8. Zdravověda. To, že partnerce přineseme květiny, nemá negativní vliv na naše zdraví. Meditace.
9. Jak se stát ideálním společníkem při nákupech a při tom, když žena řídí auto. Relaxační techniky, dechová cvičení.
10. Opravdoví muži se zeptají na cestu, když zabloudí. Svědecké výpovědi.
11. Jak bojovat se zakrnutím mozku a zapamatovat si manželčiny narozeniny a výročí svatby. Šoková terapie
- Mike III
- tel.: +420777251521
- auto: DIII, L322
- Kontaktovat uživatele:
Manželka mě prý hned objednává na kurz č4

- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Vyjma bodu 1 a 10 potřebuji vše :-D
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
- Patriot Eda
- tel.: 732279679
- auto: zelený
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... uraju.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Alarm.
http://www.stream.cz/vtipky-srandicky/7 ... asemu-autu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.stream.cz/vtipky-srandicky/7 ... asemu-autu" onclick="window.open(this.href);return false;
Dnes je ČT hodně dobrej
A hned je lepší neděle.
A hned je lepší neděle.
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Vzhledem k vysledku krajskych voleb, dneska už ten Gottwaldov na mapách Apple není tak vtipný.
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Vozítko Curiosity našlo na Marsu něco zatraceně podivného...

To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
http://www.youtube.com/watch?v=FjiQvo0JFf4" onclick="window.open(this.href);return false;
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;