Land Rover Defender 110 - motor TD5 15P plus drobnosti
Moderátor: stan
Land Rover Defender 110 - motor TD5 15P plus drobnosti
Land Rover Defender 110
Modelový rok 2006
Motor: 2.5L I5 TI SOHC DIESEL MP EFI (Euro 3)
EDIT 2.11.2013:
Nabízím z tohoto auta motor a hromadu dalšího "bordelu", viz foto ZDE. Motor má ulomenou část příruby k vodní pumpě (nemá vliv na funkčnost, nic to netěsní a závit je dost dlouhý, případná oprava je jednoduchá) a poškozenou vrtuli chlazení. Hlava je oddělená od bloku, jinak se nic nerozebíralo, vše je na svém místě (i vstřikovače)
Pokud někdo něco chce, stačí se ozvat sem, nebo na mail kotasek.honza@seznam.cz.
Prodáno:
Celá převodovka
Převodka řízení
Servopumpa
Páčky kolem volantu
Čidlo teploty chladící kapaliny
Modelový rok 2006
Motor: 2.5L I5 TI SOHC DIESEL MP EFI (Euro 3)
EDIT 2.11.2013:
Nabízím z tohoto auta motor a hromadu dalšího "bordelu", viz foto ZDE. Motor má ulomenou část příruby k vodní pumpě (nemá vliv na funkčnost, nic to netěsní a závit je dost dlouhý, případná oprava je jednoduchá) a poškozenou vrtuli chlazení. Hlava je oddělená od bloku, jinak se nic nerozebíralo, vše je na svém místě (i vstřikovače)
Pokud někdo něco chce, stačí se ozvat sem, nebo na mail kotasek.honza@seznam.cz.
Prodáno:
Celá převodovka
Převodka řízení
Servopumpa
Páčky kolem volantu
Naposledy upravil(a) kotasekh dne 02 lis 2013 06:35, celkem upraveno 3 x.
Re: Land Rover Defender 110 - motor, převodovka atd...
Kolik má najeto?
Co za ten kompletny pedal spojky ?
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
Spojkovy pedal a spojkovy valec dohromady:
Cena k jednani 1900,-Kc.
Cena k jednani 1900,-Kc.
Tak zpět na stromy. Konečně se mi dostala do ruk dokumentace k autu. Ty informace, co jsem uváděl v prvním postu, ty se ke mně dostaly od servisáka v jaguáru. Rok výroby je 2001 (netuším tedy, proč modelový rok 2006). Najeto má 103000km, více méně doložitelně. O žádných velkých opravách (původně jsem měl info o GO/výměně motoru) nejsou záznamy. Takže ceny se tomuto stavu samozřejmě přizpůsobí, nebo spíše nabídněte, co dáte, ať mi to doma zbytečně neleží...
ahoj cena prevodky riadenia do sz
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
... asi jsi mu nerozuměl. Ten motor se používal do r. 2006...kotasekh píše:Tak zpět na stromy. Konečně se mi dostala do ruk dokumentace k autu. Ty informace, co jsem uváděl v prvním postu, ty se ke mně dostaly od servisáka v jaguáru. Rok výroby je 2001 (netuším tedy, proč modelový rok 2006). Najeto má 103000km, více méně doložitelně. O žádných velkých opravách (původně jsem měl info o GO/výměně motoru) nejsou záznamy. Takže ceny se tomuto stavu samozřejmě přizpůsobí, nebo spíše nabídněte, co dáte, ať mi to doma zbytečně neleží...
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
je to možné, špatně jsme se pochopili. Každopádně je tedy auto vyrobeno v roce 2001.
- Kusto
- tel.: 602516325
- auto: D1 300 tdi
Ahoj co za přidavnou převodovku možná mám zájem 

zatím mám jednoho zájemce na komplet převodovek a jednoho na holou "hlavní" převodovku. Uvidím, jak se to vyvine. Ale netuším, jakou mají ty díly cenu, tak budu radši, když každý napíše svou představu a podle toho bude "upřednostněn"
.

Převodovka (komplet) zatím zamluvena.
Servopumpa zamluvena
Celý motor je stále k mání 

Přidal jsem fotky zbývajících věcí, více zde. Je tam čidlo teploty chladící kapaliny, čidlo nárazu, páčky kolem volantu, a nějaké krabičky 

Prodáno:
Celá převodovka
Převodka řízení
Servopumpa
Páčky kolem volantu
Celá převodovka
Převodka řízení
Servopumpa
Páčky kolem volantu
Jo a motor je 15P. Je bez turba, bez altíku, bez startéru, bez sání a svodů. Prostě co není na fotkách, to na něm není
. A je na něm ještě spojka i setrvák.

Na motoru vyraženo "06", stejně jako na spojce (tam je celé datum), takže motor je nový z roku 2006. Později přihodím foto dat a kolik mělo auto v té době najeto. Zatím to vypadá, že má najeto jen pár desítek tisíc km. Cena stále za komplet (motor, hlava kompletně nastrojená, spojka, setrvák) 25000kč. Kupec si může jistě jako bonus vzít i něco ze zbývajících dílůkotasekh píše:Tak zpět na stromy. Konečně se mi dostala do ruk dokumentace k autu. Ty informace, co jsem uváděl v prvním postu, ty se ke mně dostaly od servisáka v jaguáru. Rok výroby je 2001 (netuším tedy, proč modelový rok 2006). Najeto má 103000km, více méně doložitelně. O žádných velkých opravách (původně jsem měl info o GO/výměně motoru) nejsou záznamy. Takže ceny se tomuto stavu samozřejmě přizpůsobí, nebo spíše nabídněte, co dáte, ať mi to doma zbytečně neleží...

Foto - tato a pár následujících fotek, na spojce je datum 10/07/06, takže motor je někdy z roku 2006. Ještě někdy přihodím, kolik mělo auto papírově najeto na začátku roku 2006, ať se dá alespoň orientačně zjistit, kolik má nalítáno tento druhý...
Re: Land Rover Defender 110 - motor TD5 15P plus drobnosti
Up.
To nikdo nepotřebuje motor? Na díly ho dělat nechci, ale kdyby se sešlo víc lidí, tak ho i rozeberu...
Pro případného kupce celku stále platí, že ze zbytku dílů si může vybrat co jen chce a dostane to jako bonus
.
To nikdo nepotřebuje motor? Na díly ho dělat nechci, ale kdyby se sešlo víc lidí, tak ho i rozeberu...
Pro případného kupce celku stále platí, že ze zbytku dílů si může vybrat co jen chce a dostane to jako bonus

Re: Land Rover Defender 110 - motor TD5 15P plus drobnosti
Vše prodáno, možno smazat.