fugín píše:No nedá mi to,ale tady můj nazor:
Za poslední tři měsíce si kromě jedné oboustranné opravdu upřímné zdravice s D2 připadám jako obtěžující hmyz. Ty nechápající výrazy mnou zdravených řidičů LR mi čím dál častěji berou náladu mávat,blikat no prostě pozdravit. Zřejmě malý a většinou zablácený freelander asi pro zdravené honosné a naleštěné D3,D4,vyfešákované defíky a Range není dost LR. Například dnes,jel jsem s kamarádem Hradec Králové Praha azpět. Cestou jsem zdravil 7krát a po osmé kamarád prohlásil: nechápu proč se snažíš,když na tebe každej sere. Co mu na to říct.... . Náladu nakonec malinko napravil vojenský def,který na moje už trochu znuděné zamávání odpověděl gestem,světly a dokonce i klaksonem. Jo i mě se stane,že nestihnu někdy zareagovat,ale těch nechápajících (mrtvých) tváří je nějak moc

Už jsem to kdysi psal - Ono to Fríčko není zepředu tak nápadné jako ty naše bedny. Přece jen nebýt nápisu, tak to auto není tak výrazné a snadno splyne s podobnými - ne LR.
Ani bedny si občas hned nevšimnu.
A navíc - čelní sklo je víc skloněné a dovnitř ani moc vidět není, u těch beden je to lepší.
Mě zase nezdraví Fríčka - ono je to víc pro "obyčejné" lidi než ty naše vehikly a tak často v nich jede běžná rodinka, která o zdravení nic neví - jen si třeba pomyslí, že si je někdo spletl se známými...
A možná jsou i překvapení, že je někdo zdraví.
Už ani nevím, kdy mě někdo z Fríčka pozdravil...
Ale neberu si to nijak tragicky

Discovery je životní styl.