Moderátor: Miky_CZ
VitajFranta D1 píše:Já mám D1 200stovku. Poctivej benzín a s plynem se zabývat vůbec nebudu.
Mám ji asi 1,5 roku. Najel jsem kolem 40 tis km a díky plynu jsem moc nevykrvácel.jbizik píše:tak zdravim prvu D II 4.0 ......no vies aky som rad????![]()
![]()
,......ako ju mas dlho ,ak sa smiem spytat?
jbizik píše:Pochvalte sa pani kolko Disco I,II,III,IV s V8 je nas tu na fore?? Samozrejme aj vy, co mate LPG. Musel som zalozit tuto temu lebo som taku nenasiel. Bol som na zraze v Partizanskom a bol som trosku sklamany ze som tam nikoho nenasiel s BENZINOM
...a to som si chcel vymenit neake info o kare,...este aj RR P38 co prisli boli tDi - skoda
Dudo píše:jbizik píše:Pochvalte sa pani kolko Disco I,II,III,IV s V8 je nas tu na fore?? Samozrejme aj vy, co mate LPG. Musel som zalozit tuto temu lebo som taku nenasiel. Bol som na zraze v Partizanskom a bol som trosku sklamany ze som tam nikoho nenasiel s BENZINOM
...a to som si chcel vymenit neake info o kare,...este aj RR P38 co prisli boli tDi - skoda
Ahojky.
Nemusíš hľadať ďaleko. Okrem tvojej je tu v Martine veľmi zachovalá DII V8 myslím 2003. A možno sa mýlim ale predchádzajúci majiteľ tvojej DII má, alebo mal DI V8![]()
Pekný deň
Ďuďo
Acon píše:No, V8čiek je naozaj ako šafranu. Jbizik, tú Tvoju poznám a poznám aj pôvodného majiteľa Martina z BA. Aj som mu chcel, len v tom čase bola nerozumne drahá, ten čo ju od neho kúpil ju obratom predával za + 2000€potom večnosť stála s vypustenými pneu v bazári v Lamači.... Neviem aká bola výsledná cenovka no už som kúpil ďalšiu Td5 a porobil, resp dal porobiť k svojim predstavám. Túžbu po V8 som si realizoval inak, tiež k spokojnosti a z Disco V8 som definitívne vytriezvel. Ten dojazd na nádrž ma dosť irituje o dojazde na LPG ani nehovorím. No naďalej úprimne závidím tým, čo si jazdu s V8 vychutnávajú
Nie.....ja som ju od toho pana kupilhifi píše:a ty si ju nahodou nechcel predat na bazosi tak cca pred pol rokom za 5000-5500 bubakov? si si to potom rozmyslel?
hifi píše:jaaaj, tak potom prijemne bublanie. byt tak slobodny, tak si urcite bublem aj ja
Já mám ještě taky bublavou tchíni. Vyměním s doplatkem ještě za jednu V8jbizik píše:hifi píše:jaaaj, tak potom prijemne bublanie. byt tak slobodny, tak si urcite bublem aj ja.....no,....veru ani ja nie som slobodny.....ale bublem!!!
Tak on ju predal asi pred 3r. za 9000 a následne o pár mesiacov sa predávala za 11 000. Potom trčala v Lamačskom bazári strášne dlho... Ak by v tom čase stála 6000 tak by som ju vzal. No chvalabohu nestálajbizik píše:.....Acon - dakujem za info,pamätas si aj cenu za kolko sa predavala v BA? ....