Poptávám od zdejších obchodníků funkční prevodovku na defender td5 2004, nabízím protiuctem 2 tyto převodovky jedna kompletní rozebrána druhá v celku čerstvě vyndana z auta,nabidnete cenu přijedu kamkoliv dekuji
tel.725970087,
převodovka na defender 90 td5? koupeno prosim smazat dekuji
Moderátor: stan
převodovka na defender 90 td5? koupeno prosim smazat dekuji
Naposledy upravil(a) landy td5 dne 20 led 2014 23:51, celkem upraveno 1 x.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Re: převodovka na defender 90 td5
Tak tomuhle inzerátu nějak nerozumím. Ta druhá, co nabízíš ty, je tedy ta tvoje špatná, jestli jsem to dobře pochopil.
Převodovku mám, ale nic protiúčtem nechci. Cenu máš v SZ
K
Převodovku mám, ale nic protiúčtem nechci. Cenu máš v SZ
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
minuly rok me prestala fungovat prevodovka tudiz jsem ji vyndal a je rozebrana v krabici-kompletni
tento rok me prestala opet fungovat jedna prevodovka tudiz jsem ji vyndal ale uz nerozebiral
mam tedy dve nefunkcni prevodovky a shanim jednu funkcni tyto dve dam jako protiucet pokud nekdo bude mit zajem
tento rok me prestala opet fungovat jedna prevodovka tudiz jsem ji vyndal ale uz nerozebiral
mam tedy dve nefunkcni prevodovky a shanim jednu funkcni tyto dve dam jako protiucet pokud nekdo bude mit zajem
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Sláma Karel píše: Převodovku mám, ale nic protiúčtem nechci. Cenu máš v SZ
K
Však jsem ti psal, že jí mám a cenu jsem ti posílal do SZ.

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe