Třeba na famousfour je mají za 27,50 libersvíťa píše:co stojí světla z 200 ? a jdou ještě sehnat?
http://www.famousfour.co.uk/new_parts/p ... -elec.html
Moderátor: Miky_CZ
Třeba na famousfour je mají za 27,50 libersvíťa píše:co stojí světla z 200 ? a jdou ještě sehnat?
Dopravu mi urobila jedna polska firma (niekde by som nasiel kontakt). Dovazaju veci v kontajneroch do Europy za cca 6 tyzdnov. Na Slovensko maju cenu 1.2 USD/pound + nejake polpatky. Clo a DPH som mal 416 SKKJarys píše:Dokonce jsem koukal, že dělají nově i pěkný zadní na DII. Jak jsi pořešil dopravu, clo a DPH?
Ivan má klasické 235/85/16 tedy 32"Luboš M. píše:Jaké tam máš pneu? Myslím rozměr.
to 85 je dobré. Já mám 55/18karel píše:Ivan má klasické 235/85/16 tedy 32"Luboš M. píše:Jaké tam máš pneu? Myslím rozměr.
No to víš kamaráde, jízda v terénu je vždy o gumách a tak je priorita vyššího profilu danáLuboš M. píše:to 85 je dobré. Já mám 55/18karel píše: Ivan má klasické 235/85/16 tedy 32"a to jsou kolečka jak na motokáru
Luboš M. píše:to 85 je dobré. Já mám 55/18karel píše: Ivan má klasické 235/85/16 tedy 32"a to jsou kolečka jak na motokáru
Však já v tom terajnu ještě pořádně nebyl ale znáš to, auto musí trochu vypadatRudaK píše:Luboš M. píše: to 85 je dobré. Já mám 55/18a to jsou kolečka jak na motokáru
Luboši nic si s toho nedělej.My zahrádkáři nám stačí nízký profil ( 55/19 ).
A do terénu vyšší profil a jiné auto.Co s těma našima leštidlama jinýho