Disko 4 2012 160000km

Moderátor: Acon
jaká "velká pravděpodobnost"?marianh píše: 15 úno 2017 08:51 Mi hovor...
Vyhovuje mi po vsetkych strankach ale asi pojde prec. Takato velka pravdepodobnost velkeho vydavku ma nelaka. Len neviem co ine - okrem motora su vsetky moznosti horsie.
jsem taky malinko přemýšlel, ale toto je jeden z důvodů, co mě odrazujeDjALF píše: 15 úno 2017 00:03 To je v![]()
takový hezký auto a taková sračka pod kapotou
![]()
Stále nad tou D3 přemýšlím a tohle je jediný co mě odrazuje.
rozdíl? mě ta fotka zase přijde úplně zbytečná.pma1 píše: 15 úno 2017 19:39 Tak to je snad trošku rozdíl.
Ale k tomu od eliota - proč je to tak hrubě opracovaný? To už někdo nějak svařoval?![]()
Nikoli, opracováni je standard z výroby.pma1 píše: 15 úno 2017 19:39 Tak to je snad trošku rozdíl.
Ale k tomu od eliota - proč je to tak hrubě opracovaný? To už někdo nějak svařoval?![]()
Jo, ale špatně opracovaný povrch = vrubMadTom píše: 15 úno 2017 20:15 Polotovar je odlitek a opracovávají jenom to co je potřeba. Zbytek je takový, jak to vypadlo z nejspíš pískové formy.
Je pravda, že eliotův obrázek má do statistik nevalnou vypovídající hodnotu, ale že se jedná o fatální závadu je zcela evidentní. A příčina je asi jasná, neznám jinej motor, kterej se takovým způsobem vysype. A i kdybychom tady chtěli, statistiku tady žádnou smysluplnou nevytvoříme, to je celkem jasný.xxx píše: 15 úno 2017 19:47rozdíl? mě ta fotka zase přijde úplně zbytečná.pma1 píše: 15 úno 2017 19:39 Tak to je snad trošku rozdíl.
Kdyby eliott napsal třeba možnou příčinu, proč k tomu došlo,... Jak se o to majitel staral? mělo to najeto 100tis nebo 300tis km?