Moderátor: Miky_CZ
Nemyslím že by to bylo tím v čem jede, spíš jsou myšlenkami někde jinde. Vím to z vlastní zkušenosti, ten kdo vlastní firmu nemá nikdy úplně čistou hlavu.Adam P. píše: 25 říj 2017 21:28sorry, vyznělo to asi hůř, než sem to myslel. zas tak pesimisticky to nevidím. chtěl jsem tím jenom říct, že nových LR je fakt hodně a většina jejich majitelů nemá chuť se zdravit a zřejmě ani necítí nějakou "příslušnost ke komunitě". auto berou spíše jenom jako vyjádření společenské příslušnosti a LR jako takový je vlastně nezajímá. důvod proč nemají mergla nebo béemvé jed ten, že LR jim připadne ještě privilegovanější, páč je to přece angličan, aristokrat. ale to je každého věc, osobní. nicméně proto na ně neblikám a nezdravím, protože v drtivé většině je pro ně to auto něčím úplně jiným, než pro většinu z nás tady. pokud jde o světlou vyjímku a tím pádem na mě mávnou, samozřejmě odpovím. žel, mám s majiteli nových LR více negativních než pozitivních zkušeností. až moc často jsou to takové ty typické syndromy – nabubřelý zbohatlík či jeho drahá polovička, co to navíc musí dávat okolí významě najevo. stačí si počkat co z toho auta vystoupí a jak se pak chová. někdy to ani není potřeba a projeví se to už za jízdyprostě v tomhle je to rozdíl – nový LR a starší kousky a jejich majitelé. samozřejmě ne vždy a proto to ani já neberu jako nějaké dogma a rád se vždycky nechám vyvést z omylu
prostě nečekám, že by se majitelé novějších LR zdravili. to je jako čekat to například od majitelů audi Q7 (nebo něčeho takového)
peace.
Jsou i výjimky, ale je jich málo... Ale tady u nás taky o jednom vím. Třeba to byl onDobrák píše: 22 čer 2019 01:19 Dneska jsem byl potěšen zdravičkou s D5 na šumpersku... je vidět, že i když LR kulatí a "hnusní"(ok věc názoru a odstupu od vydání modelu) tak lidi zůstavají
a nakonec nebude tak zle
![]()
Nevím, zda odsud, ale jezdí tam docela často, taky ho potkávámstrelec7 píše: 02 črc 2019 12:11 čus, v sobotu jsem jel před defem v Chrástu a blikal na pozdrav blikačkama:) někdo odsud?