Jsem tu zas.Tentokrat mne uz potkala zavada se kterou se neda moc daleko jezdit
Mam P38 2.5tds,jedna z prvnich verzi bez egru a snimace teploty nasavaneho vzduchu.
Stalo se mi ze jsem rovera zaparkoval na dilne.
Prisel jsem za par dni ze s nim pojedu,chytnul hned bez problemu ale rosvitila se kontrolka chyba rizeni motoru (jesli rikam spravne)
Autem jsem dojel na barak a zjistil ze auto nema vykon,drzim plnej a vic jak na 80/90 se nedostanu.Rikam joo vypadla hadicka z Map senzoru,( uz se mi to jednou stalo po ceste do RO a projevovalo se to uplne stejne jen nesvitila ta kontrolka)
Tak jsem dojel na dilnu a zacali jsme se v tom hrabat,Map senzor je v poradku,dle diagnozy ukazuje na volnobeh 1000+- a pod zatezi 2500+-
Udelali jsme rovnou vstriky za repasovane kdyz uz se v tom hrabalo,ani to nepomohlo.Ale dle diagnostiky ukazuje cerpadlo davku na volnobeh 6mg ale pri zatizeni ( na 3jku a plnej plyn) ukazuje jen 21mg.Nemelo by tam jit aspon 50mg pri zatezi?
Nemuze byt jednotka jakoby v nouzovem rezimu ? A pokud ano,nemate nekdo typ po cem jit nebo co musim udelat ? Jeste chci mrknout na pomocne cerpadlo v nadrzi ale dal nevim.
Btw chip tam mam od pana Kokeska a Immo off taky od pana mistra.
Bohuzel mi sem nejde vlozit foto z diagnostiky s chybou ale chybu to pise (03 Eletrické odpojeni- Přítomen)
Dekuji vsem za pripadnou pomoc a at Vam to jezdi chlapy