Prodáno.
Moderátor: stan
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Re: Nožový mlýn na plasty.
A něco na LR nepotřebuješ?
K
K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
-
- tel.: 608971145
- auto: D3V8
- Kontaktovat uživatele:
Karle přemýšlel jsem a bohužel i bohudík nic.
V8 je na mě nějaká hodná
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Třeba druhý, třetí kola
K
K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Hračka je to pěkná. Nejsem si jistý, ale asi je to řešené tak, že pod těmi rotojícími břity je síto, asi s docela malejma okama (určuje velikost granulátu), ale pokud by se dala větší oka, tedy jiné síto, mělo by to dělat větší kusy a pak by se tim daly likvidovat normálně větve na štěpku apod... Nesmí to být moc mokré, pak to dělá pastu a zalepí se to, což u plastů nehrozí u křovisek asi trochu jo... Ale prohnat tím pujde asi skoro cokoliv, zvlášť pokud by se tomu pomohlo na výstupu jiným sítem, nebo to síto uplně odendat...
jen bych doplnil, že to nedělá granuát, ale drť, nebo mletinu. Granulát vzniká až po extruzi drti. stejně tak to nedělá pelety, ty se musí nalisovat v extra lisu z pilin. je to prostě jen mlýn, drtič
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Ano, omlouvám se za nepřesnosti v termitologii, granulát to nedělá, občas v tom nejsem uplně suterénní v těch výrazech , ale smysl to asi dávalo, co jsem chtěl napsat... Kdyby to někdo vyhledával tak slovo "drtič" místo "mlýn" docela pomůže, používá se oboje.
- mipr
- tel.: +421907431767
- auto: Diskosky mam rad :-)
pisu spravu...
LRservis.sk Bratislava
specializovany servis pre znacku Land Rover
byvaly autorizovany distributor Bearmach (skoncili...)
specializovany servis pre znacku Land Rover
byvaly autorizovany distributor Bearmach (skoncili...)
-
- tel.: 608971145
- auto: D3V8
- Kontaktovat uživatele:
Ju je to tak.Pod těmi noži je síto.Tím by se dala výměnou určit velikost drtě.Já jsem to jen zkusil tím co bylo po ruce,abych to mohl vyfotit.Hanys_a_Kaca píše: ↑11 črc 2024 08:12 Hračka je to pěkná. Nejsem si jistý, ale asi je to řešené tak, že pod těmi rotojícími břity je síto, asi s docela malejma okama (určuje velikost granulátu), ale pokud by se dala větší oka, tedy jiné síto, mělo by to dělat větší kusy a pak by se tim daly likvidovat normálně větve na štěpku apod... Nesmí to být moc mokré, pak to dělá pastu a zalepí se to, což u plastů nehrozí u křovisek asi trochu jo... Ale prohnat tím pujde asi skoro cokoliv, zvlášť pokud by se tomu pomohlo na výstupu jiným sítem, nebo to síto uplně odendat...