Roll Cage 110
Moderátor: Acon
Roll Cage 110
Hosi máte někdo na Defu legálně roll Cage? Potřebuju nějaký rady.Dik
Re: Roll Cage 110
Ano mám, co tě zajímá?
Zajímá me, jak legalizovat tu mou.Pisu sz:-)Pokud se doberu konce, dám sem postup řešení pro ostatní. Dik
Nejlíp kontaktuj asi Honzu Šrajera: https://www.manyjak.cz/sluzby/ ten ti poradí na co dát případně pozor, aby to pak normálně prošlo zkušebnou. Nejspíš to nebude žádná věda. Druhá možnost je pak kontaktovat nějakýho borce, co to udělá o 20-30% dráž a nejspíš nebude ani chtít vidět auto. Takových je plný FB.
Land Rover Discovery 2 Td5
Před několika lety normálně prošlo STK, pak depozit, pak já jako nový majitel. A teď s tím na jiný STK maj problém. Ta klec je tam už x let. Jet raději na tu předchozí STK a neřešit?
Foto. Pajam mi psal až, že se klec ani do to nepíše. Problém je technik na STK?
Určitě se zapisuje vnitřní, dost bych se divil, že by se nezapisovala vnější. Napiš tomu Šrajerovi. Bude s tím mít zkušenosti, řeší skoro výhradně offroady a spolupracuje se zkušebnou.
Land Rover Discovery 2 Td5
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Jestli to s klecí STK prošlo, tak proč by to nemělo projít znovu? Tohle není závada vzniklá opotřebením nebo stářím, nebo něco, co se dá přehlédnout. Byla ta minulá STK už v době, kdy se fotilo? Klidně bych se ptal na té původní STK.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Zeptám se a dám info.
Tak klec má štítek a vyřazené VIN. Na jiné STK s tím problém nemají. Příští týden tam jedu a předpokládám, že normálně a legálně projde.
Jinak zápis všech věcí na autě vyjde cca má 15 tis a jde to.