Def TD5. Bliká červená kontrolka motoru.
Def TD5. Bliká červená kontrolka motoru.
Co to všechno může znamenat?Diky
- Jenda91td4
- tel.: 737544903
- auto: F1 D2
Re: Def TD5. Bliká červená kontrolka motoru.
Myslim že imobilizer!
Ok.Auto ale normálně startuje.Co ještě?
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Podívej se do uživatelského návodu od auta - pokud jde o červenou přeškrtnutou kontrolku motoru, tak to je doopravdy imobilizér. Na druhou stranu, celkem bych očekával, že to auto má imobilizér odstraněný, tedy alespoň tak, jak to šlo. Proto ti to normálně startuje i s blikající kontrolkou. Za mě bych se začal koukat po baterce v dálkovém ovládání, jestli není KO. Jinak diagnostiku a podívat se do jednotky alarmu, co dělá.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
slaba baterka v DO je tusim indikovana smerovkami ale kludne ako pise Tom moze to byt imobilizer "odstraneny" a smerovky sa daju v jednotke alarmu vypnut.MadTom píše: 09 pro 2024 12:09Za mě bych se začal koukat po baterce v dálkovém ovládání, jestli není KO.
Skor te tu otazka ci vobec pouzivas DO alebo ci ma auto central.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
A pokud se DO používá, jestli se nepodařilo posunout/odpojit cívku pod volantem, která je nasazená na zámku spínací skříňky.
Už jsem opravoval Defa s "odstraněným imobilizérem" - předchozí šikula vzal klíčenku dálkového ovládání a přilepil ji vedle budící cívky pod volantem lepicí páskou. Auto fungovalo 3 roky, pak se baterka v klíčence definitivně vybila a o zábavu bylo postaráno. Do té doby byl majitel auta spokojený, jak s dálkovým ovladačem vydrbal, že už ho nepotřebuje a nemá, a má v autě jenom mechanické zámky.
Už jsem opravoval Defa s "odstraněným imobilizérem" - předchozí šikula vzal klíčenku dálkového ovládání a přilepil ji vedle budící cívky pod volantem lepicí páskou. Auto fungovalo 3 roky, pak se baterka v klíčence definitivně vybila a o zábavu bylo postaráno. Do té doby byl majitel auta spokojený, jak s dálkovým ovladačem vydrbal, že už ho nepotřebuje a nemá, a má v autě jenom mechanické zámky.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo