Jj vim. Prave mi to dela i bez zahradky. Zahradka to zhorsi trochu. Jsi mi tenkrat radil ten Garmin vid?Vladicek píše:UŽ jsme to spolu řešili, nedělá Ti to zahrádka? Mě tohle začalo trochu blbnout právě po montáži zahrádky.Badus píše: 19 zář 2019 13:38 Tak to se mate [emoji6]
Mne funguje telefon, ale tablet ani offnavi ne. Coz je strasne smutny. A kdyz dam telefon vzhuru nohama, tak GPS taky vypadne....moooc divny.
Vyřešil jsem to přes externí GPS krabičku, tu mám za čelním sklem a sdílím ji přes Bluetooth. Od té doby mám pokoj a jsem s tím max spokojený, v horách to má o dost lepší signál než měl telefon/tablet před montáží zahrádky.
Formát AUDIO a VIDEO DISCOVERY 4
Moderátor: Miky_CZ
Re: Formát AUDIO a VIDEO DISCOVERY 4
Discovery II, III, IV KTM 990 Adv, EXC400
Přesně tak, kupoval jsem:Badus píše: 19 zář 2019 16:39Jj vim. Prave mi to dela i bez zahradky. Zahradka to zhorsi trochu. Jsi mi tenkrat radil ten Garmin vid?Vladicek píše:
UŽ jsme to spolu řešili, nedělá Ti to zahrádka? Mě tohle začalo trochu blbnout právě po montáži zahrádky.
Vyřešil jsem to přes externí GPS krabičku, tu mám za čelním sklem a sdílím ji přes Bluetooth. Od té doby mám pokoj a jsem s tím max spokojený, v horách to má o dost lepší signál než měl telefon/tablet před montáží zahrádky.
https://www.trekkinn.com/outdoor-mounta ... lsrc=aw.ds
Ted se zase nabídka změnila, ale prostě je to externí gps
Discovery 4, XLifter, tablet, Wi-Fi hotspot atd.
- ladapes
- tel.: 725*708*083
- auto: D4 5.0 V8
Hoj, navážu na téma. Protože originál je jiná liga nežli nějaký číňan tablet, tak chci zachovat zdroj hudby a videa integrovaný multimedia system. U flash disků je to jasné, akceptuje to FAT32 formát. Video umí avi bez komprese, nebo DVD. Ale co se týče MP3, tak tam to také není zcela jednoznačné, protože je právě fůra kodeků a některé to prostě nežere. Řekl bych že není ani problém v bitrate, jako spíš v tom, jaký je právě použit kodek. Nemáte někdo náhodou zjištěno ať nepátrám po vypátraném? 

D2, D1 Camel, D2 a teď D3
Mp3 nesmi byt VBR....nastav 160kbit max, to by mel pobrat. Uzu se pak podivat, jaky tok mam na tech svych...
- ladapes
- tel.: 725*708*083
- auto: D4 5.0 V8
Tak mám nějaké info, které jsem zatím stihl i ověřit.
Oprava spočívala v znovu-překódování souborů MP3 integrovaným kodekem Lame a změnou naopak CBR (konstantní datový tok) na VBR (proměnný datový tok), pomocí free programu Audacity.
https://www.audacityteam.org/
Možná CBR/VBR nehraje roli a je důležitý hlavně ten kodek Lame, ale to jsem ještě neověřil. V každém případě tento postup zafungoval. Tak třeba to někomu pomůže.
Oprava spočívala v znovu-překódování souborů MP3 integrovaným kodekem Lame a změnou naopak CBR (konstantní datový tok) na VBR (proměnný datový tok), pomocí free programu Audacity.
https://www.audacityteam.org/
Možná CBR/VBR nehraje roli a je důležitý hlavně ten kodek Lame, ale to jsem ještě neověřil. V každém případě tento postup zafungoval. Tak třeba to někomu pomůže.
D2, D1 Camel, D2 a teď D3