Zdravím,
plánujeme prodat naši Discovery 5. Říkal jsem si, že to zkusím dát nejdřív sem do vaší komunity, kdyby náhodou někdo přesně toto auto hledal v benzínové motorizaci, a s tou za mě hezčí maskou. Je to r.v. 2019, výbava HSE, a má to najeto jen 67 700 km.
Proč benzín, to nedávno shrnul Muldix z MM Automotive ( https://www.youtube.com/watch?v=TxmawRd4P-8 ).
( cit. benzínových motorizací je u D5 "jako šafránu" a k sehnání moc nejsou).
Nejsme první majitelé, nechali jsme si auto dovézt z německa přes Carvago v září 2023, k čemuž mám výsledek jejich „carAudit“. Servis v ČR jsem pak dělal první v autorizovaném servisu, druhý a teď třetí v LR Parts Stanley (Kojetice). Pneumatiky cca před rokem zcela nové celoroční.
Výbava HSE. Namátkou černé detaily i černé 20 palců disky kol, vyhřívané čelní sklo, vyhřívaná i zadní sedadla, head-up displej, pneumatický podvozek, hlídání mrtvého úhlu a jízdy v pruzích i ostatních aut při couvání, bezklíčový vstup, plně digitální přístrojová deska, android/apple car, led světla, v kufru výklopné čelo (lavice, údajně unese 300 Kg), panoramatická střecha, tažné, …
Auto je v super stavu, staráme se o něj pečlivě. Prodáváme ho jen proto, že jsme se z rodinných důvodů rozhodli pro ještě větší auto (v podstatě dodávku).
Cenu ještě ladíme průzkumem podobných aut na mobile.de , SAuto, a zmíněném Carvagu.
Pokud byste někdo měl předběžně zájem, prosím o zprávu do SZ nebo na email lukas_prodej@seznam.cz . K vidění to je v Praze nedaleko Černého mostu.
Fotek mám spoustu, mohu je sem uploadovat všechny ve vyšší kvalitě, ale nevím, jestli to tu spíš nebudu zahlcovat.
Prodám D5 HSE 2.0 Benzín (221 kW) 4x4, 2019, 67 000 km
Moderátoři: Miky_CZ, Acon, Sláma Karel