Průser!!! Mopadži po havarce v nemocnici :(
Moderátor: Miky_CZ
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Re: Průser!!! Mopadži po havarce v nemocnici :(
Drz se, Mopadzi. Brzky navrat k rodine ti preje i Marta.
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
-
- tel.: 728134186
- auto: Toyka LC 150
tak to koukam
přeji také brzké uzdravení!!!
po schlédnutí fota vraku, měl Mopadži opravdu velké štěstí!!
držím palce!!

přeji také brzké uzdravení!!!
po schlédnutí fota vraku, měl Mopadži opravdu velké štěstí!!
držím palce!!
Tomm1
LC 150
LC 150
Brzské uzdravení Mopadži! A ať ti vše dobře dopadne!
Stragy
Stragy
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Tak jsem se za ním dneska cestou z Mohelnice stavoval. Stále leží na JIP. Snad už zítra půjde na normální nadstandartní pokoj. Vypadá dobře
, normálně komunikuje směje se, vtipkuje všechno. Má na sobě stále modrej bezpečnostní pás z toho Megana, asi si ho tam nechal vytetovat.
Sestřičky tam má milý a už se těší na seriály v televizi a na počítač. Prej bude pořád psát na Forum, aby dohnal příspěvky.
Pohřeb prý nestihne. Když viděl fotky toho Megana omlouval se Meškymu, že prý to už asi vyklepat nepůjde
Moc si toho nepamatuje, ale stalo se to prý asi tak, že nějaké auto předjíždělo tu Liazku a Mopadži jak se snažíl brzdit tak ho to rozhodilo dostal smyk a pak se prý rozhodl, že vezme domů nějaké dřevo na zimu. Ten kamión mu ho ale nechtěl dát, tak se poprali. No a on mu zlomil ruku, nohu a zabil Megana, protože byl větší.
K

Sestřičky tam má milý a už se těší na seriály v televizi a na počítač. Prej bude pořád psát na Forum, aby dohnal příspěvky.
Pohřeb prý nestihne. Když viděl fotky toho Megana omlouval se Meškymu, že prý to už asi vyklepat nepůjde

Moc si toho nepamatuje, ale stalo se to prý asi tak, že nějaké auto předjíždělo tu Liazku a Mopadži jak se snažíl brzdit tak ho to rozhodilo dostal smyk a pak se prý rozhodl, že vezme domů nějaké dřevo na zimu. Ten kamión mu ho ale nechtěl dát, tak se poprali. No a on mu zlomil ruku, nohu a zabil Megana, protože byl větší.

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
krajsie si to napisat nemohol.
To je takový britský humor...Sláma Karel píše:Tak jsem se za ním dneska cestou z Mohelnice stavoval. Stále leží na JIP. Snad už zítra půjde na normální nadstandartní pokoj. Vypadá dobře, normálně komunikuje směje se, vtipkuje všechno. Má na sobě stále modrej bezpečnostní pás z toho Megana, asi si ho tam nechal vytetovat.
![]()
Pohřeb prý nestihne. Když viděl fotky toho Megana omlouval se Meškymu, že prý to už asi vyklepat nepůjde![]()
Moc si toho nepamatuje, ale stalo se to prý asi tak, že nějaké auto předjíždělo tu Liazku a Mopadži jak se snažíl brzdit tak ho to rozhodilo dostal smyk a pak se prý rozhodl, že vezme domů nějaké dřevo na zimu. Ten kamión mu ho ale nechtěl dát, tak se poprali. No a on mu zlomil ruku, nohu a zabil Megana, protože byl větší.![]()
K

No mel jsem onehda skoro stejnej problem... a kamarad to komentoval slovy "Prohral jsi velice tesne na body" :-DSláma Karel píše:Tak jsem se za ním dneska cestou z Mohelnice stavoval. Stále leží na JIP. Snad už zítra půjde na normální nadstandartní pokoj. Vypadá dobře, normálně komunikuje směje se, vtipkuje všechno. Má na sobě stále modrej bezpečnostní pás z toho Megana, asi si ho tam nechal vytetovat.
![]()
Pohřeb prý nestihne. Když viděl fotky toho Megana omlouval se Meškymu, že prý to už asi vyklepat nepůjde![]()
Moc si toho nepamatuje, ale stalo se to prý asi tak, že nějaké auto předjíždělo tu Liazku a Mopadži jak se snažíl brzdit tak ho to rozhodilo dostal smyk a pak se prý rozhodl, že vezme domů nějaké dřevo na zimu. Ten kamión mu ho ale nechtěl dát, tak se poprali. No a on mu zlomil ruku, nohu a zabil Megana, protože byl větší.![]()
K
.... ALEA IACTA EST
Sláma Karel píše:Tak jsem se za ním dneska cestou z Mohelnice stavoval. Stále leží na JIP. Snad už zítra půjde na normální nadstandartní pokoj. Vypadá dobře, normálně komunikuje směje se, vtipkuje všechno. Má na sobě stále modrej bezpečnostní pás z toho Megana, asi si ho tam nechal vytetovat.
![]()
K

tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Taky přeju brzké a bezproblémové zotavení.
Čert vem megana, položit život za záchranu posádky byla jeho povinnost.
Čert vem megana, položit život za záchranu posádky byla jeho povinnost.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
- MIROFF
- tel.: +421915833118
- auto: Discovery 300 Tdi
Tiež sa pripájam a prajem Jardovi
skoré uzdravenie.
Miro

Miro
Always Look on the Bright Side of Life...
Žasnu, jak se dramatická situace dá vesele popsat
Zatím mám Land Rover jen v hlavě, ale nákaza je to značná !
Teprve teď jsem viděl fotku toho rendlíka - to byla ale neuvěřitelná klika! Mopadži má dvoje narozeniny

- J. Pavlovský
- tel.: 603471521
- auto: Discovery I - 200Tdi
- Kontaktovat uživatele:
I když se vlastně neznáme přeji brzké uzdravení bez následků !!!
Jarda PV
Discovery I 200tdi; Jawa 350/633 bizon; Jawa 555
Discovery I 200tdi; Jawa 350/633 bizon; Jawa 555
- Václaf
- tel.: 777 874 392
- Kontaktovat uživatele:
Také přeji brzký návrat za volant,samozřejmě LR 

http://www.zprimskehopodzamci.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zednictvi.zprimskehopodzamci.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zednictvi.zprimskehopodzamci.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
- IvanM
- tel.: 603158801
- auto: DEF110
- Kontaktovat uživatele:
Zdárec,
dneska jsem se v rámci služebky stavil v pardubkách v nemocnici.
Mopadži je na pokoji s dalšim bourákem. Už to neni JIPka. Sestřičky milý, vůnbec jim nevadilo, že nejsou návštěvní hodiny. Mopadži milej, ovázanej třema nemocničníma nočníma košilema (neskutečně sexy)
Těší se na svý Recara, z těch francouzskejch sedadel je prej nějakej rozlámanej...
První odhad, co říkal, tak je to na 6 tejdnů
Jo a seděl na kryplkáře a hejbal prstama na tý sešroubovaný ruce a hejbal i tou polámanou nohou.
...vono to pude...
Ivan
PS: Už mu z pupku amputovali logo Ranaulta, co mu tam uvízlo...

dneska jsem se v rámci služebky stavil v pardubkách v nemocnici.
Mopadži je na pokoji s dalšim bourákem. Už to neni JIPka. Sestřičky milý, vůnbec jim nevadilo, že nejsou návštěvní hodiny. Mopadži milej, ovázanej třema nemocničníma nočníma košilema (neskutečně sexy)

Těší se na svý Recara, z těch francouzskejch sedadel je prej nějakej rozlámanej...
První odhad, co říkal, tak je to na 6 tejdnů

Jo a seděl na kryplkáře a hejbal prstama na tý sešroubovaný ruce a hejbal i tou polámanou nohou.
...vono to pude...
Ivan
PS: Už mu z pupku amputovali logo Ranaulta, co mu tam uvízlo...

- Mešky
- tel.: 602465066
- Kontaktovat uživatele:
Co já jsem se ho nahledal, piču z kapoty mi šlohla ta Liazka a z volantu Mopadži.IvanM píše:PS: Už mu z pupku amputovali logo Ranaulta, co mu tam uvízlo...![]()

Defender 90, 110, 130 Camper , Discovery Camel Trophy , RR TDV8 3,6 , Serie III FFR
http://www.automeskan.cz
http://www.penzion-mlaka.cz
http://www.automeskan.cz
http://www.penzion-mlaka.cz
copak piča auto to je v piči hned od výroby ale tý Liany je škoda je to skoro veteránMešky píše:Co já jsem se ho nahledal, piču z kapoty mi šlohla ta Liazka a z volantu Mopadži.IvanM píše:PS: Už mu z pupku amputovali logo Ranaulta, co mu tam uvízlo...![]()

SUPER KÁRA
Mob. 739 491 743
Mob. 739 491 743
..až teď čtu co se stalo
...přeji žádné komplikace a uzdravení v plné palbě
Pavel

DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky
Tak to jsou same skvele a pozitivni zpravy, kdyz uz prohani sestricky na kripl kare a hybe vsema udama...
Mopadzi, drz se a srustej...
Mam dnes chut slapnout nekomu na kuri oko - myslim, ze je dobre kdyz jel v aute s pi..., nez v lr, pac to by tak "dobre" asi nedopadl...
Na druhou stranu by mozna neboural, pac by v tu dobu mel ujeto tak o tretinu cesty min

Mopadzi, drz se a srustej...

Mam dnes chut slapnout nekomu na kuri oko - myslim, ze je dobre kdyz jel v aute s pi..., nez v lr, pac to by tak "dobre" asi nedopadl...
Na druhou stranu by mozna neboural, pac by v tu dobu mel ujeto tak o tretinu cesty min

"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu skvele a pozitivni zpravy, ale me je i tak stale smutno, vcera jsem prisel o kamarada a nejak to stale nemohu rozdychat
Tak to na svete chodi, nekde tam nahore pomuzou, jinde ne. Jsem rad, ze Mopadži dopadl tak dobre, protoze z te fotky to vypada fakt desive.

Free Td4 2004 HSE automat