Tak to jsi asi byl na jiném foru

Moderátor: Miky_CZ
Má se ject asi 7.3. až do začátku dubna.A jede se po ose proto že trajekt z Janova bude v březnu na špalkách.Jarys píše:Jen okrajová otázka. Jaký máte tedy na výlet termín? Nějak jsem to celé přečetl, ale stále nevím kdy chcete razit. A dalo by to auto bez šnorchlu? A přibíráte nerozhodnuté i na poslední chvíli, nebo už je to ve fázi kdy se nedají věci měnit?
Já myslel, že to plánujete tak na měsíc a už dvě měsíční dovolené mě čekají. Ale někde padlo slovo o deseti dnech. To zní docela vyzývavě...
No loógiš, ale já to tady četl a nějak o tom víc nepřemýšlel. Máš samozřejmě pravdu, že celé je to na dýl, ale ta samotná Afrika bude něco okolo těch 10 až třeba 15 dní jsem z toho pochopil...Kangaroo píše:Já jsem jednoznačně pro trajekt z Janova. Přidávám výpočet, kterej jsem dělal v září podle cen firmy co zajišťuje trajekty v Praze na Tržišti.
cituji: Zjišťoval jsem trajekt Janov - Tanger. Jezdí v sobotu tam a ve středu zpět, takže ideálních 10 dní. Zpáteční stojí pro dvě osoby a auto od 26500 Kč do 29000 Kč podle kvality ubytování na lodi (kajuta/bez kajuty). Ušetříme přesně 2x2000 Km silnic/dálnic přez Francii a Španělsko. tj. 13 000 Kč nafta + ? mítné + ? trajekt francie-Maroko = odhaduji celkem cca 20 000 Kč. Takže do toho jdu!