Takze na pohodu do 120km/h

H.
Jo, souhlasim. Sice mi nejde o uši, ale prostě jen nechtěným, postupným nátlakem času, jsem se zklidnil, nejsem závodník, divoký hříbě a na 5-ti km jsem ochoten ušetřit i 39 vteřin :-D Na tohle je Defender prostě ideální.komin píše:Premna pohoda je tak 90km asi mam citlive usi
Netušim, vypadá to že je ten oblouk přišroubovanej na původní nárazník.lumberjack píše:
Jinak ten přední nárazník s tim áčkem to je origo nebo nějaký jakože "pevnostní" ? Netušim, co se dávalo na 300tdi...
No právě, že ten A-bar je chycenej ze předu toho nárazníku, tak mě to překvapilo, já řešim problém s uchycením origo nárazníku a áčka do rámu, kvůli vázacímu místu a mám to chycený zeshora, tak sem to jen nadhodil... Proto se ptám erudovanějších, jestli je tohle origo nárazník ze 300 nebo už je to nějaká náhradamr-tomas píše: Netušim, vypadá to že je ten oblouk přišroubovanej na původní nárazník.
Jo v pohodě, to pak půjde samo, až vemeš flexu, vrtačku a budeš to přetvářet k obrazu svému a řikat si, proč sakra ty lidi předemnou udělali tohle? Kam to vede? Co tim chtěli říct? Člověk, co mi pomáhal tahat novou elektriku, se smál a řikal, ty vole to je taková velká stavebnice merkur...mr-tomas píše:No, já u tohohle auta zatim jediné co vím, je kam se leje nafta.
Vzhledem k tomu, že mě u toho nikdo neviděl, tak mě zajímá, kdo je ten druhejJenda píše:Je tu i jeden co honil na dalnici Range ve 170km/h !!! Svedku je dostUz mu ale odstavali dvere a uvnitr prej byl pruvan.
Takze na pohodu do 120km/h![]()
H.
Zrovna tvoje auto umí bez problému 160km/h, může potvrdit Karellumberjack píše:Jo, souhlasim. Sice mi nejde o uši, ale prostě jen nechtěným, postupným nátlakem času, jsem se zklidnil, nejsem závodník, divoký hříbě a na 5-ti km jsem ochoten ušetřit i 39 vteřin :-D Na tohle je Defender prostě ideální.komin píše:Premna pohoda je tak 90km asi mam citlive usi
Tak to bych nedal spíš já než auto teda asieliott píše:Zrovna tvoje auto umí bez problému 160km/h, může potvrdit Karel, a to zřejmě bez jakéhokoli čipu, pochybuju, že by ho ČEZ nechal čipovat.
Dělá se, ale je docela málo přehlednýmr-tomas píše:Mám velkej problém s otáčkoměrem, respektive hrozně mi chybí. Neprodává se nějakej na 300TDi? Všude jsem našel prodávat akorát na TD5.
Tadyto vlákno už jde stejně od desíti k pěti, tak sem taky přidám trocha pleveleJohny R píše:Take it easy! Samec je skvělé auto, ale vzhledem ke stejnému stáří bych na něm řešil úplně stejné problémy jako s Defem tříkilem. Možná tak Jimny bude na tom lépe oproti Td5 s elektronikou (ta je mimochodem i v Samci). A když bychom jeli do té kavárny, taky zůstanu u Defa, já jsem v Samci jezdil (nevlastnil) tak vím proč
!
Ještě jsem zapoměl, v tom bodě o finančním zajištění bych zrovna Subaru a Toy nedoporučoval! To od tebe není hezké!