III . LAND ROVER ZRAZ SLOVENSKY GROB 19.1.2013
Moderátor: Miky_CZ
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: III . LAND ROVER ZRAZ SLOVENSKY GROB 19.1.2013
Kdo říká utíkat. Však se akorát přitáhneš kousek zpět, aby jsi se mohl pořádně rozjet dopředu, a dojet tak daleko, že ti akorát nebude stačit lano. 

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
môže sa kludne stať, že sa jedna-dve lopaty v kolone náramne hodia...auto uveze...patrik píše:Lopata netreba - zaklady už mam zabetonovane![]()
![]()

jeep...2x
a opat trosku sneziiiiiii

Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
Andrej, obdivujem Tvoju trpezlivost...ja by som tolko cakat asi nedokazal a odisiel odtialdiesel píše:ja že idem dnes pre istotu skúsiť prejsť nachystanú trasu medzi tou ikeou a avionom....a úplne v pohode...zostal som trčať hned v prvom kopci.Aby som patrikovi urobil radosť, dovolil som mu prísť ma vytiahnuť!
![]()
Uploaded with ImageShack.us
:

Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
čo by človek pre tých landroveristov nespravil...
inak zdá sa, že tie lopaty budú vysoko žiadúce.

inak zdá sa, že tie lopaty budú vysoko žiadúce.

jeep...2x
- Mareqx
- tel.: +421905327354
- auto: Disco 3
Ahojte, čo sa tam dá robiť s D3 na zjazdených zimakoch bez navijakov? ...asi jedine ze by ma niekto celu cestu potiahol, co?
))

- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Tak jsem skoro na poslední chvíli vyjel....na výjezdu z firmy jsem ale zjistil, že mi nejdou stěrače a nějaký elektrický věci. Jsem na dílně....sám....a venku už je tma....kuapia...
Do kolika tam má cenu přijet když bych zítra stejně jel domů? V kolik zavírá hospoda?
Abych vás mohl přijet nakazit chřipajznou? 

Do kolika tam má cenu přijet když bych zítra stejně jel domů? V kolik zavírá hospoda?

- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Ja už mám 4. Pivocyril píše:Tak jsem skoro na poslední chvíli vyjel....na výjezdu z firmy jsem ale zjistil, že mi nejdou stěrače a nějaký elektrický věci. Jsem na dílně....sám....a venku už je tma....kuapia...![]()
Do kolika tam má cenu přijet když bych zítra stejně jel domů? V kolik zavírá hospoda?Abych vás mohl přijet nakazit chřipajznou?
Čakáme te vypadla to že tu budem sedieť až do raná´´
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
- cyril
Moc se omlouvám....sice jsem to opravil, projel to, vše funguje, ale i trochu vymrzl a utahal se. To víte...starej dědek. Nemocnej... A tak to vzdávám. Nechci nakazit vás, ani sebe dodělat. Takže reparát si dám příště. Užijte si to tam. Jdu si nechat udělat další čaj.

- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
definitivne rusim moju ucast, na horach kydlo strasne vela snehu a bol by hriech to nechat rozjazdit rakusanom!
Cyrdo, dopadl jsem uplne stejne, myslím s tím stavem. Včera mě to chytlo asi nejvíc, takže dnes slivka, vitamin c, čaj a med.
Sám si netroufám a mrzí mě to. Dva srazy po sobě jsem zrušil a mrzí mě to. Není nad to, být na srazu sám s Frýčkem...
a samozřejmě se omlouvám Patrikovi za rezervovaný guláše.
PS: A to mi měl ještě dnes napsat Ruda, ale neozval se. No nic, kašlu na to
Sám si netroufám a mrzí mě to. Dva srazy po sobě jsem zrušil a mrzí mě to. Není nad to, být na srazu sám s Frýčkem...
a samozřejmě se omlouvám Patrikovi za rezervovaný guláše.
PS: A to mi měl ještě dnes napsat Ruda, ale neozval se. No nic, kašlu na to
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- Mareqx
- tel.: +421905327354
- auto: Disco 3
Tak co lidicky, jak to vyzera? Da sa niečo zjazdiť aj na čínskych retiazkach a bez navijaku? Mozno sa mihnem niekde okolo....

Pozdravuje ta Karel.cyril píše:Moc se omlouvám....sice jsem to opravil, projel to, vše funguje, ale i trochu vymrzl a utahal se. To víte...starej dědek. Nemocnej... A tak to vzdávám. Nechci nakazit vás, ani sebe dodělat. Takže reparát si dám příště. Užijte si to tam. Jdu si nechat udělat další čaj.![]()
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
vyzerá to výbordelne...od 22:00 do 23:00 som "dostával" manželku domov...1km neodprataného snehu do kopca na ceste, ktorá je čiastočne súčasťou trasy.Mareqx píše:Tak co lidicky, jak to vyzera? Da sa niečo zjazdiť aj na čínskych retiazkach a bez navijaku? Mozno sa mihnem niekde okolo....

obaja máme BFG AT....reťaze by výrazne pomohli

jeep...2x
- cyril
Diky....DanoDEF píše:Pozdravuje ta Karel.cyril píše:Moc se omlouvám....sice jsem to opravil, projel to, vše funguje, ale i trochu vymrzl a utahal se. To víte...starej dědek. Nemocnej... A tak to vzdávám. Nechci nakazit vás, ani sebe dodělat. Takže reparát si dám příště. Užijte si to tam. Jdu si nechat udělat další čaj.![]()

Tak už konečne nesneži
. Včera prichodzi ešťe spia - Ruda snad nezamrzol - spi v D3.

. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
Toje ťazko povadať - ja som bol včera večer na skuške či je to zjazdne - mam komplet uzavierky a zimne pneu , a poviem vam bola to fuška - Ale ved ide hlavne o zabavuMareqx píše:Tak co lidicky, jak to vyzera? Da sa niečo zjazdiť aj na čínskych retiazkach a bez navijaku? Mozno sa mihnem niekde okolo....

. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
Bolo fajn Dakujem organizatorom za prijemne stretnutie.
To tam nikto nebol, ze nikto nic nepise?
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Tak jsem se vrátil i já ..... děkuji tímto Patrikovi za pěknou akci ( vlastně jako vždy
) a výborný gurmánský zážitek po ježdění
. Vše proběhlo v pohodě a bez ztrát na lidech , auta nevímaje .
bo Ateso topí jak sviňa
.Přece jen vypadalo,že nebude místo v penzionu a já raději soukromničím,aby mě nikdo nebudil chrápáním
No a tady malá ochutnávka prohrnování napadeného sněhu ( bylo ho fakt moc
) http://www.youtube.com/watch?v=VsNqmaVC ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
p.s. omlouvám se Zdendovi,že jsem se neozval,fakt jsem vyrážel nečekaně dopoledne , ještě děkuji Milošovi II za azyl v zebře na vyjížďce - ona by D III byla zbytečně poškrabaná a záváněl by jí podvozek
Landroveráckým srazům třikrát zdar,zdar,zdar .....

V autě jsem nezmrzpatrik píše: Ruda snad nezamrzol - spi v D3.

No a tady malá ochutnávka prohrnování napadeného sněhu ( bylo ho fakt moc

p.s. omlouvám se Zdendovi,že jsem se neozval,fakt jsem vyrážel nečekaně dopoledne , ještě děkuji Milošovi II za azyl v zebře na vyjížďce - ona by D III byla zbytečně poškrabaná a záváněl by jí podvozek

Landroveráckým srazům třikrát zdar,zdar,zdar .....

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "