No a neni cas ztracet cas - mame tu prvni letosni diorama: MAd MAX "Highway 9" .... model je Last V8 Interceptor, Greenlight 1:24
- jenom takovej rychloprojekt ... asi 4 hodky mi to trvalo
No a hned tu mame dalsi projekt - uboot typu XXI.
Chtel bych ji udelat jako diorama v resinu jak se vynoruje - neco jako na te origo fotce ....
Tak mi drzte palce
Tak model ponorky hotov a nabarven ( docela se mi to povedlo ) .... udelana forma na resin zalito .. a pak se spousta veci posrala ( jako vzdy ) ... no mel jsem s tim co delat ... snad to nejak dopadne ... uvidim, az to vyloupnu zejtra-pozejtri ...:/
Tak to zaschlo pekne
Jeste dodelam trochu bilou stetcem a hura do podstavce ... bude cernej ... ale nevim jestli udelat obyc nebo svitici ... ?
A porovnani s mym predchozim projektem ..
Cekam na podstavec od truhlare ( a stale nevim jak s osvetlenim - jak jsem to mel vymysleny tak to nefunguje ..) a proto jsem se pustil do dalsiho dioramatu - tentokrate ponorka typu IXB. vynorena na vlnach
Techniku alobalu jsem okoukal z jednoho videa tak je to cely takovy experiment jak se to nakonec povede ...
Tak dodelany vlny pruhlednym gelem a s vatou a gelem udelany vlny pres a kolem ponorky + navrch trochu bily stetcem ... zalakovano a prakticky hotovo ... jeste kolem toho z latky udelam ramecek
A kamos mi udelal peknej drevenej zaklad stojanku pro xxi. v resinu
Potreboval bych znat vas nazor ... jaky mam udelat osvetleni pro XXI. ponorku?
Spise modry nebo bily svetlo? Mozna zkusim jeste natonovat do zelena jak to bude vypadat ...
(ale stejne asi toho moc nevymyslime, co jsem se ptal jinde tak to je stejne 50na50 pro jednotlive barvy )