To bude mozna jeste z vikendu kdy jsme s Olinem a jeho Dedkem brazdili po "polnackach"Michal M. píše:Včera jsem opět projížděl kolem kolegy brudra, zřejmě využil deštivého počasí, protože jeho Fík má krásnou blátivou metalízu![]()
![]()

Moderátor: Miky_CZ
To bude mozna jeste z vikendu kdy jsme s Olinem a jeho Dedkem brazdili po "polnackach"Michal M. píše:Včera jsem opět projížděl kolem kolegy brudra, zřejmě využil deštivého počasí, protože jeho Fík má krásnou blátivou metalízu![]()
![]()
Mně to taky nedalo, jezdím skoro každej den Kr. Pole - Újezd u Brna, tak jsem v pátek provětral Fíka na černovických terasách.-buri- píše:To bude mozna jeste z vikendu kdy jsme s Olinem a jeho Dedkem brazdili po "polnackach"Michal M. píše:Včera jsem opět projížděl kolem kolegy brudra, zřejmě využil deštivého počasí, protože jeho Fík má krásnou blátivou metalízu![]()
![]()
-buri- píše:To bude mozna jeste z vikendu kdy jsme s Olinem a jeho Dedkem brazdili po "polnackach"Michal M. píše:Včera jsem opět projížděl kolem kolegy brudra, zřejmě využil deštivého počasí, protože jeho Fík má krásnou blátivou metalízu![]()
![]()
JJ, jede velmi pěkně a to mu ještě svítila kontrolka motoru (když jsem ho koupil) a po 3 měsících odpočinku nesvítííí!!!MOPADŽI píše:Hezkej, a to byl tak zatracovanej.
Motor už a stále běhá jak má ?
Dano dočkej, ještě čekám na nový rámeček okolo světlaDanoDEF píše:... pekny je to sa musi uznat ale foto opravovanej strany by bolo vhodnejsie ked uz je to tema predtym a potom...
NEMÁM TĚ RÁDlow píše:LobosM: ho ho hooooooo, prijimam sazky :-D
Si tu kontrolku pro jistotu ani nezapojoval, viď?Luboš M. píše:JJ, jede velmi pěkně a to mu ještě svítila kontrolka motoru (když jsem ho koupil) a po 3 měsících odpočinku nesvítííí!!!MOPADŽI píše:Hezkej, a to byl tak zatracovanej.
Motor už a stále běhá jak má ?