Alpy v červenci
Moderátor: Miky_CZ
Re: Alpy v červenci
Přesně tak, nemá to chybu... ještě že to máme relativně kousek od baráku 

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6

......to chce si skočit k mooooři, při dopadu plotýnka zaskočí a pak zapomene,že do hor néééRudaK píše:Moje lepší já mě řeklo,že do hor se mnou už nééééééé ( po tom co ji vyskočila plotýnka ) Tak mám utrum

DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Jasně,že když ji odlehlo,tak mluví jinak
Ta Albánie byla asi pro něžnější pohlaví náročná v horách
Nám borcům se to líbilo,ale o nás nejde.....
Jasně,že když vyvést rodinu ( teda manželku ),tak na pohodu ( aby byl klid ) 
p.s. i když moja móóře nemusí

p.s. i když moja móóře nemusí

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
[quote="papavel.k"]
..je to tak..je to za stodolou(4,5hod jízdy
) a za pár korun(největší pecka byla za vstupy, to si nechaj zaplatit)...měl jsem na celou dovolenou jenom 6 dní ale už druhý den jsem si na nějakou práci ani nevzpomněl...občas tam není ani signál
...určitě se tam chci ještě několikrát vrátit...projížděl jsem i ty nejvedlejší cesty podle mapy...díky tomu jsem narazil na místa ok terých se nemluví a jsou free, protože leží mimo Triglavský národní park...chtělo by ověřit jestli nejsou místní moc hákliví na bivak mimo kempy
, ale podle absolutního vstřícného jednání všech potkaných, mám pocit, že problém, by být neměl
...do hor bez sedáku a úvazu příp. maček už nepůjdu, byla to zbytečná obava a na místních info je pro všechny cesta úplně ok..asi jsou zkřížený s kamzíkama
...já budu klidnější zajištěný
...ale stojí to za to
...přemýšlím, že dám dohromady nějaký program pro pár aut, žádný velký off se ale moc konat nedá, všechny cesty, skoro i ty na stahování dříví jsou šotolinou vyrovnané a bez děr(tady nemáme pomalu takovéhle vedlejší), brodit řeku jsem si musel v Itálii
,ale i ve Slovinsku jsou polomy a tam jsou tankodromy 
Kam jste lezli? na Mangrt? tam jsem viděl místní šlapat i žabkách

Kam jste lezli? na Mangrt? tam jsem viděl místní šlapat i žabkách

- Přílohy
-
- ...jeden z místních
- kamziknezmizik.JPG (232.29 KiB) Zobrazeno 6979 x
DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky
..povidam, místní jsou křížený s kamzikama
...Mangrt jsme si vyšlápli v pohodě pod mraky, pak by se nám naskytl pohled jen na panorámata a během hodinky bylo o 10stupňů míň tak jsme dál nešli, jenom tam proběh nějakej horal v sedáku ukazoval si na hlavu, že bude asi pršet
...žabky jsme teda nedali ani na začátku, jsme poserové
...jinak jsme byli hlavně v Trentě a vyšlápli jsme si Kanjavec přes koču na Dolici a zpět po stezce Komar...zvládnout se to dalo v pohodě, ale jak říkám příště se zabezpečením, aby člověk měl opravdu klííííd
...takových stezek je tam hromady i když nejsou v mapě tečkovaný, ale překvapí, zvlášť když se právě ti místní kamzici dušují, že v pohoooodě a pak máš po 5hodinách procházky pár metrů do vrcholu jenom jistící lano, kdybych nikdy nelez tak nevím jestli bych tam lez...jinak už jsme projížděli a stavěli na krásných místech, zajeli se podívat do díry Postojna (příšerně zdražili vstup lumpové20eur/osoba)...víc jsme toho za těch 6 dní vč cesty nestihli...je toho tam opravdu mraky
[/quote]
Výstup na Dolič jsem si vychutnal před 3 roky... to bylo nádherný.
Slovinské Alpy nemají chybu.
Jen jsme se špatně připravili a asi 500 m před vrcholem nám došlo úplně všechno ( tyčinky, voda, ovoce ).
Takže až jsme byli v té chatě, tak jsme snědli a vypili všechno, co tam měli ( ceník s vysokohorskou přirážkou ).
Bohužel na Triglav už jsme neměli sílu...

Výstup na Dolič jsem si vychutnal před 3 roky... to bylo nádherný.
Slovinské Alpy nemají chybu.
Jen jsme se špatně připravili a asi 500 m před vrcholem nám došlo úplně všechno ( tyčinky, voda, ovoce ).
Takže až jsme byli v té chatě, tak jsme snědli a vypili všechno, co tam měli ( ceník s vysokohorskou přirážkou ).
Bohužel na Triglav už jsme neměli sílu...

...mám podobnou fotku 
Není to ten samej tvrdohlavec???

- Přílohy
-
- Výstup na Dolič 2200m (7).jpg
- (190.37 KiB) Staženo 2093 x
- vizos
- tel.: 739266781
- auto: D3 ala G4 a S1
Taky se přidám do tohohle koutku. A jak to bývá co se plánuje to tak nedopadne, chtěl jsem jed poslední týden srpna rakousko-itálie do hor za turistikou a horskýma cestičkama. Jenže plány se otočili a den výpravy pokud chci vyrazit aspoň na 6dní je teď ve středu večer. Jenže nic nemám naplánováno nachystáno a bude to ještě děs
. Tak poprosím shrnete mi pár základních bodů který stojí zato projed (od rakouska po itálill ale není to pevně dáno)
.
Všechno sem pročetl ale ještě bych rači radu od všech do cestičky aktuálně projeli
.

Všechno sem pročetl ale ještě bych rači radu od všech do cestičky aktuálně projeli

Jedna Series one 1950 nápravy na špalkách a rám na dvoře ale nic nebliká ani nemlátí.
[quote="vizos"]Taky se přidám do tohohle koutku. A jak to bývá co se plánuje to tak nedopadne, chtěl jsem jed poslední týden srpna rakousko-itálie do hor za turistikou a horskýma cestičkama. Jenže plány se otočili a den výpravy pokud chci vyrazit aspoň na 6dní je teď ve středu večer. Jenže nic nemám naplánováno nachystáno a bude to ještě děs
. Tak poprosím shrnete mi pár základních bodů který stojí zato projed (od rakouska po itálill ale není to pevně dáno)
.
No všichni jezdí na Asietu.... pár fotek je i tady v tom vláknu.

No všichni jezdí na Asietu.... pár fotek je i tady v tom vláknu.

moon13 píše:...mám podobnou fotku

- Přílohy
-
- ..tady se i chechta.JPG (96.95 KiB) Zobrazeno 6819 x
...pokud by jsi měl zájem o Slovinsko a ne offroad, ale pohodová krásná panorámatavizos píše:Taky se přidám do tohohle koutku. A jak to bývá co se plánuje to tak nedopadne, chtěl jsem jed poslední týden srpna rakousko-itálie do hor za turistikou a horskýma cestičkama. Jenže plány se otočili a den výpravy pokud chci vyrazit aspoň na 6dní je teď ve středu večer. Jenže nic nemám naplánováno nachystáno a bude to ještě děs. Tak poprosím shrnete mi pár základních bodů který stojí zato projed (od rakouska po itálill ale není to pevně dáno)
.
Všechno sem pročetl ale ještě bych rači radu od všech do cestičky aktuálně projeli.

papavel.k píše:moon13 píše:...mám podobnou fotku

Jo čumel na mě asi deset minut :-D ALe nám všechno došlo... a prachy by sežral tak co :-D
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Nevím zda jsem již dával fotky z léta ale asi ne. Nějak mi to uniklo, tak aspoť pro případné zájemce...
http://picasaweb.google.com/mares.lubos/Alpy2009#
http://picasaweb.google.com/mares.lubos/Alpy2009#
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se omlouvám, dělal jsem v tom trochu pořádek a myslel jsem že ne.

http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07

Lubosi co je prosimte tohle za cestu?
http://picasaweb.google.com/mares.lubos ... 2609607378
Muzes kdyz tak ukazat na google mapach kde to je? Mam dojem, ze to tu uz mozna zaznelo, ale nejak jsem to nenasel
Diky.
Muzes kdyz tak ukazat na google mapach kde to je? Mam dojem, ze to tu uz mozna zaznelo, ale nejak jsem to nenasel

Disco I Modroush - holátko
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to Passo di Tremalzo N 45,51.717 * EO 10,43.398Colonel píše:Lubosi co je prosimte tohle za cestu?
Muzes kdyz tak ukazat na google mapach kde to je? Mam dojem, ze to tu uz mozna zaznelo, ale nejak jsem to nenaselDiky.
a na mapách to podle názvu nenajdeš. Snad podle GPS?

Na tremalzo mam i trasu do garmina, mam i nekde ty mestecka ze kterych se najizdi, byl jsem tam loni 2x a je to tam moc super..
.... ALEA IACTA EST