Alpy v červenci

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
moon13

Re: Alpy v červenci

#101 Příspěvek od moon13 » 28 črc 2009 22:04

Přesně tak, nemá to chybu... ještě že to máme relativně kousek od baráku :wink:
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6

papavel.k

#102 Příspěvek od papavel.k » 29 črc 2009 08:46

:) :wink: ..je to tak..je to za stodolou(4,5hod jízdy :wink: ) a za pár korun(největší pecka byla za vstupy, to si nechaj zaplatit)...měl jsem na celou dovolenou jenom 6 dní ale už druhý den jsem si na nějakou práci ani nevzpomněl...občas tam není ani signál :mrgreen: ...určitě se tam chci ještě několikrát vrátit...projížděl jsem i ty nejvedlejší cesty podle mapy...díky tomu jsem narazil na místa ok terých se nemluví a jsou free, protože leží mimo Triglavský národní park...chtělo by ověřit jestli nejsou místní moc hákliví na bivak mimo kempy :wink: , ale podle absolutního vstřícného jednání všech potkaných, mám pocit, že problém, by být neměl :wink:...do hor bez sedáku a úvazu příp. maček už nepůjdu, byla to zbytečná obava a na místních info je pro všechny cesta úplně ok..asi jsou zkřížený s kamzíkama :lol: ...já budu klidnější zajištěný :lol: ...ale stojí to za to :wink: ...přemýšlím, že dám dohromady nějaký program pro pár aut, žádný velký off se ale moc konat nedá, všechny cesty, skoro i ty na stahování dříví jsou šotolinou vyrovnané a bez děr(tady nemáme pomalu takovéhle vedlejší), brodit řeku jsem si musel v Itálii :mrgreen: ,ale i ve Slovinsku jsou polomy a tam jsou tankodromy :wink:
RudaK píše:Moje lepší já mě řeklo,že do hor se mnou už nééééééé ( po tom co ji vyskočila plotýnka ) Tak mám utrum :mrgreen:
......to chce si skočit k mooooři, při dopadu plotýnka zaskočí a pak zapomene,že do hor nééé :wink: ...myslím, že i skalní protihorové se zlomí, když je nikdo nebude nutit věšet se na skály, ale zabaví se buď památkama, nebo vodou :wink:
DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

#103 Příspěvek od RudaK » 29 črc 2009 14:58

Jasně,že když ji odlehlo,tak mluví jinak :D Ta Albánie byla asi pro něžnější pohlaví náročná v horách :P Nám borcům se to líbilo,ale o nás nejde..... :Sorry: Jasně,že když vyvést rodinu ( teda manželku ),tak na pohodu ( aby byl klid ) :mrgreen:
p.s. i když moja móóře nemusí :wink:
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

PavelK
auto: LC 200

#104 Příspěvek od PavelK » 31 črc 2009 18:48

[quote="papavel.k"]:) :wink: ..je to tak..je to za stodolou(4,5hod jízdy :wink: ) a za pár korun(největší pecka byla za vstupy, to si nechaj zaplatit)...měl jsem na celou dovolenou jenom 6 dní ale už druhý den jsem si na nějakou práci ani nevzpomněl...občas tam není ani signál :mrgreen: ...určitě se tam chci ještě několikrát vrátit...projížděl jsem i ty nejvedlejší cesty podle mapy...díky tomu jsem narazil na místa ok terých se nemluví a jsou free, protože leží mimo Triglavský národní park...chtělo by ověřit jestli nejsou místní moc hákliví na bivak mimo kempy :wink: , ale podle absolutního vstřícného jednání všech potkaných, mám pocit, že problém, by být neměl :wink:...do hor bez sedáku a úvazu příp. maček už nepůjdu, byla to zbytečná obava a na místních info je pro všechny cesta úplně ok..asi jsou zkřížený s kamzíkama :lol: ...já budu klidnější zajištěný :lol: ...ale stojí to za to :wink: ...přemýšlím, že dám dohromady nějaký program pro pár aut, žádný velký off se ale moc konat nedá, všechny cesty, skoro i ty na stahování dříví jsou šotolinou vyrovnané a bez děr(tady nemáme pomalu takovéhle vedlejší), brodit řeku jsem si musel v Itálii :mrgreen: ,ale i ve Slovinsku jsou polomy a tam jsou tankodromy :wink:

Kam jste lezli? na Mangrt? tam jsem viděl místní šlapat i žabkách

papavel.k

#105 Příspěvek od papavel.k » 03 srp 2009 08:11

:lol: ...povidam, místní jsou křížený s kamzikama :lol: ...Mangrt jsme si vyšlápli v pohodě pod mraky, pak by se nám naskytl pohled jen na panorámata a během hodinky bylo o 10stupňů míň tak jsme dál nešli, jenom tam proběh nějakej horal v sedáku ukazoval si na hlavu, že bude asi pršet :mrgreen: ...žabky jsme teda nedali ani na začátku, jsme poserové :lol: ...jinak jsme byli hlavně v Trentě a vyšlápli jsme si Kanjavec přes koču na Dolici a zpět po stezce Komar...zvládnout se to dalo v pohodě, ale jak říkám příště se zabezpečením, aby člověk měl opravdu klííííd :wink: ...takových stezek je tam hromady i když nejsou v mapě tečkovaný, ale překvapí, zvlášť když se právě ti místní kamzici dušují, že v pohoooodě a pak máš po 5hodinách procházky pár metrů do vrcholu jenom jistící lano, kdybych nikdy nelez tak nevím jestli bych tam lez...jinak už jsme projížděli a stavěli na krásných místech, zajeli se podívat do díry Postojna (příšerně zdražili vstup lumpové20eur/osoba)...víc jsme toho za těch 6 dní vč cesty nestihli...je toho tam opravdu mraky :wink: :lol:
Přílohy
...jeden z místních
...jeden z místních
kamziknezmizik.JPG (232.29 KiB) Zobrazeno 6979 x
DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky

moon13

#106 Příspěvek od moon13 » 03 srp 2009 10:23

..povidam, místní jsou křížený s kamzikama :lol: ...Mangrt jsme si vyšlápli v pohodě pod mraky, pak by se nám naskytl pohled jen na panorámata a během hodinky bylo o 10stupňů míň tak jsme dál nešli, jenom tam proběh nějakej horal v sedáku ukazoval si na hlavu, že bude asi pršet :mrgreen: ...žabky jsme teda nedali ani na začátku, jsme poserové :lol: ...jinak jsme byli hlavně v Trentě a vyšlápli jsme si Kanjavec přes koču na Dolici a zpět po stezce Komar...zvládnout se to dalo v pohodě, ale jak říkám příště se zabezpečením, aby člověk měl opravdu klííííd :wink: ...takových stezek je tam hromady i když nejsou v mapě tečkovaný, ale překvapí, zvlášť když se právě ti místní kamzici dušují, že v pohoooodě a pak máš po 5hodinách procházky pár metrů do vrcholu jenom jistící lano, kdybych nikdy nelez tak nevím jestli bych tam lez...jinak už jsme projížděli a stavěli na krásných místech, zajeli se podívat do díry Postojna (příšerně zdražili vstup lumpové20eur/osoba)...víc jsme toho za těch 6 dní vč cesty nestihli...je toho tam opravdu mraky :wink: :lol:[/quote]

Výstup na Dolič jsem si vychutnal před 3 roky... to bylo nádherný.
Slovinské Alpy nemají chybu.
Jen jsme se špatně připravili a asi 500 m před vrcholem nám došlo úplně všechno ( tyčinky, voda, ovoce ).
Takže až jsme byli v té chatě, tak jsme snědli a vypili všechno, co tam měli ( ceník s vysokohorskou přirážkou ).
Bohužel na Triglav už jsme neměli sílu... :(

moon13

#107 Příspěvek od moon13 » 03 srp 2009 10:26

...mám podobnou fotku 8)
Není to ten samej tvrdohlavec??? :D
Přílohy
Výstup na Dolič 2200m (7).jpg
(190.37 KiB) Staženo 2093 x

vizos
tel.: 739266781
auto: D3 ala G4 a S1

#108 Příspěvek od vizos » 03 srp 2009 12:22

Taky se přidám do tohohle koutku. A jak to bývá co se plánuje to tak nedopadne, chtěl jsem jed poslední týden srpna rakousko-itálie do hor za turistikou a horskýma cestičkama. Jenže plány se otočili a den výpravy pokud chci vyrazit aspoň na 6dní je teď ve středu večer. Jenže nic nemám naplánováno nachystáno a bude to ještě děs :Ja blb: . Tak poprosím shrnete mi pár základních bodů který stojí zato projed (od rakouska po itálill ale není to pevně dáno) :Sorry: .

Všechno sem pročetl ale ještě bych rači radu od všech do cestičky aktuálně projeli :wink: .
Jedna Series one 1950 nápravy na špalkách a rám na dvoře ale nic nebliká ani nemlátí.

moon13

#109 Příspěvek od moon13 » 03 srp 2009 14:36

[quote="vizos"]Taky se přidám do tohohle koutku. A jak to bývá co se plánuje to tak nedopadne, chtěl jsem jed poslední týden srpna rakousko-itálie do hor za turistikou a horskýma cestičkama. Jenže plány se otočili a den výpravy pokud chci vyrazit aspoň na 6dní je teď ve středu večer. Jenže nic nemám naplánováno nachystáno a bude to ještě děs :Ja blb: . Tak poprosím shrnete mi pár základních bodů který stojí zato projed (od rakouska po itálill ale není to pevně dáno) :Sorry: .

Všechno sem pročetl ale ještě bych rači radu od všech do cestičky aktuálně projeli :wink:

No všichni jezdí na Asietu.... pár fotek je i tady v tom vláknu. :wink:

papavel.k

#110 Příspěvek od papavel.k » 04 srp 2009 08:02

moon13 píše:...mám podobnou fotku 8)
:lol: :lol: :lol: určitě je to on...je oráchlej...taky chtěl po tobě 5eur nebo rohlik za pozování ? :roll:
Přílohy
..tady se i chechta.JPG
..tady se i chechta.JPG (96.95 KiB) Zobrazeno 6819 x

papavel.k

#111 Příspěvek od papavel.k » 04 srp 2009 08:04

vizos píše:Taky se přidám do tohohle koutku. A jak to bývá co se plánuje to tak nedopadne, chtěl jsem jed poslední týden srpna rakousko-itálie do hor za turistikou a horskýma cestičkama. Jenže plány se otočili a den výpravy pokud chci vyrazit aspoň na 6dní je teď ve středu večer. Jenže nic nemám naplánováno nachystáno a bude to ještě děs :Ja blb: . Tak poprosím shrnete mi pár základních bodů který stojí zato projed (od rakouska po itálill ale není to pevně dáno) :Sorry: .

Všechno sem pročetl ale ještě bych rači radu od všech do cestičky aktuálně projeli :wink: .
...pokud by jsi měl zájem o Slovinsko a ne offroad, ale pohodová krásná panorámata :wink:

moon13

#112 Příspěvek od moon13 » 04 srp 2009 10:38

papavel.k píše:
moon13 píše:...mám podobnou fotku 8)
:lol: :lol: :lol: určitě je to on...je oráchlej...taky chtěl po tobě 5eur nebo rohlik za pozování ?

Jo čumel na mě asi deset minut :-D ALe nám všechno došlo... a prachy by sežral tak co :-D

Luboš M.
tel.: 608 969 607
auto: Defender 110
Kontaktovat uživatele:

#113 Příspěvek od Luboš M. » 24 úno 2010 10:07

Nevím zda jsem již dával fotky z léta ale asi ne. Nějak mi to uniklo, tak aspoť pro případné zájemce...
http://picasaweb.google.com/mares.lubos/Alpy2009#
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.

PavelU
tel.: +420 603716996
auto: Land Rover
Kontaktovat uživatele:

#114 Příspěvek od PavelU » 24 úno 2010 10:30

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4

Luboš M.
Kontaktovat uživatele:

#115 Příspěvek od Luboš M. » 24 úno 2010 10:35

PavelU píše::ty jeden...: Ale už jsi je sem dával... :arrow: http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 402#p94402 :wink:
Tak to se omlouvám, dělal jsem v tom trochu pořádek a myslel jsem že ne. :roll:
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.

papavel.k

#116 Příspěvek od papavel.k » 24 úno 2010 10:44

:) ...hezký...už mne to zase láká :wink: ...předpokládám, že je na fotkách ta cesta, kde je název v mlze, že by se dala krájet :)

Colonel

#117 Příspěvek od Colonel » 24 úno 2010 10:48

Lubosi co je prosimte tohle za cestu?

http://picasaweb.google.com/mares.lubos ... 2609607378

Muzes kdyz tak ukazat na google mapach kde to je? Mam dojem, ze to tu uz mozna zaznelo, ale nejak jsem to nenasel :Sorry: Diky.
Disco I Modroush - holátko

Luboš M.
Kontaktovat uživatele:

#118 Příspěvek od Luboš M. » 24 úno 2010 11:21

Colonel píše:Lubosi co je prosimte tohle za cestu?

http://picasaweb.google.com/mares.lubos ... 2609607378

Muzes kdyz tak ukazat na google mapach kde to je? Mam dojem, ze to tu uz mozna zaznelo, ale nejak jsem to nenasel :Sorry: Diky.
Je to Passo di Tremalzo N 45,51.717 * EO 10,43.398
a na mapách to podle názvu nenajdeš. Snad podle GPS? :)

Dusan
auto: LR Defender 110 TD5

#119 Příspěvek od Dusan » 24 úno 2010 13:00

Na tremalzo mam i trasu do garmina, mam i nekde ty mestecka ze kterych se najizdi, byl jsem tam loni 2x a je to tam moc super..
.... ALEA IACTA EST

visby
auto: Disco 2
Kontaktovat uživatele:

#120 Příspěvek od visby » 24 úno 2010 14:16

google maps link: TU

tremalzo, passo nota a podobne su krasne miesta...

Odpovědět