Má pravdu přeceda, tady http://www.flajzar.cz/search.php?vyhledej=c35 seženete dokonce napájení k mobilu a další dobré věci. Já to používám k dálkovému zapínání nezávislého topení přes mobil.ALF píše:Nevyhazujte starý dobrý mobil. Možná se někdo nechá inspirovat. Pokud máte starší mobil s dobrou baterkou a platnou simkou, tak známý to tak má, že si mobil schová na "tajném" místě v autě, vypne zvuky (volání, sms) a v případě krádeže se dá auto takto dohledat přes police a operátora. Důležité je pravidelně dobíjet baterku mobilu.
Tak to byl úlek , Bo Patrik má přesně identického Defa a od Lutyně to má 1 km. Doufám, že se brzo najde, jako všechny ty ostatní...jbizik píše: 21 zář 2020 10:32 Oživim to tu niecim čerstvym
Ak by niekto niekde nieco videl![]()
https://www.hakasystem.eu/kradeze-autom ... pevok/1877
Já v té lokalitě taky dočasně parkuji, ale pod ostrou hlídkou... Defa není potřeba nechávat na ulici. V dávných dobách, kdo Low byl ještě malé low , tak se k nám přidal na akci a chlubil se , jak má v Práglu zabezpečeno folie etc . Tak jsem ho požádal o klíčky a otevřel jsem Kudrnáčovu 300 . Litle low zalapal po dechu a pochopil, že to je vojenské auto...kaligula píše: 21 zář 2020 19:27 Toho defa znam, parkoval vzdycky cca 500 metru od nas, no pekne, ted bude na rade muj def
Neboj ty máš Agatkukaligula píše: 21 zář 2020 19:27 Toho defa znam, parkoval vzdycky cca 500 metru od nas, no pekne, ted bude na rade muj def
erik píše: 21 zář 2020 21:25Já v té lokalitě taky dočasně parkuji, ale pod ostrou hlídkou... Defa není potřeba nechávat na ulici. V dávných dobách, kdo Low byl ještě malé low , tak se k nám přidal na akci a chlubil se , jak má v Práglu zabezpečeno folie etc . Tak jsem ho požádal o klíčky a otevřel jsem Kudrnáčovu 300 . Litle low zalapal po dechu a pochopil, že to je vojenské auto...kaligula píše: 21 zář 2020 19:27 Toho defa znam, parkoval vzdycky cca 500 metru od nas, no pekne, ted bude na rade muj def
Jakože asi takhle? Ušák jedenMOPADŽI píše: 07 říj 2020 08:51erik píše: 21 zář 2020 21:25
Já v té lokalitě taky dočasně parkuji, ale pod ostrou hlídkou... Defa není potřeba nechávat na ulici. V dávných dobách, kdo Low byl ještě malé low , tak se k nám přidal na akci a chlubil se , jak má v Práglu zabezpečeno folie etc . Tak jsem ho požádal o klíčky a otevřel jsem Kudrnáčovu 300 . Litle low zalapal po dechu a pochopil, že to je vojenské auto...V dávných dobách, kdo Low byl ještě malé low - low je prostě loff
![]()
![]()
![]()
Jo, to je on