ale ty tvary jsou jakési šikmooké
Moderátor: Miky_CZ
Deset klacků, no já to tak čekal něco kolem osmy deseti, hele co tě stálo to šasi na Patrola? A kdybych pak koupil nějakej model v hračkárně 1:10 a napasoval to na to to bych se dostal postatně níž.aushaus píše:To je hrozně težký, kdybych něk vyúčtovat díly, který se nedal získat jinak než koupí, do základu nějaký radio, nabíječku a baterku tak jseš na deseti tisících, a za práci bych si si nic neřekl...
Nebo tuhle kastli na D3 na Aukru.knedlousek píše:Deset klacků, no já to tak čekal něco kolem osmy deseti, hele co tě stálo to šasi na Patrola? A kdybych pak koupil nějakej model v hračkárně 1:10 a napasoval to na to to bych se dostal postatně níž.aushaus píše:To je hrozně težký, kdybych něk vyúčtovat díly, který se nedal získat jinak než koupí, do základu nějaký radio, nabíječku a baterku tak jseš na deseti tisících, a za práci bych si si nic neřekl...
Doporučíš mi nějakej shop na netu kam se mrknout?aushaus píše:šásko mám z pajera, pokud vím tak patrol má tuhou i přední nápravu, podvozek vyšel na nějakejch 3500,-
Jak tam najdu RC podvozky?Jaromír píše:http://www.abrex.cz