CAMELTROPHY.cz
Moderátor: Miky_CZ
ČaOFF.čtete mi myšlenky. Včera jsem vytáhl kanoe a dnes ji budu opravovat,brousit a podobně.Pak dostane Camelkovou yellow a nálepky. Byla sice žlutá,ale už s nějakými šrámy. Když jsem ji včera vezl na Camelce,tak si mysleli,že už odemkli Moravici. Auto vypadalo,jako dělané,pro převoz této loďky. ALF
[quote="George"]Ahoj Alfe,
mám dojem,že jsem někde četl,že u Range Roveru je pro test brzd potřeba použít čtyřválcovou zkušební stolici.Nevím jenom jestli to bylo kvůli ABS nebo kvůli viskózní spojce na mezinápravě.Je možné,že pro Disco to platí stejně.
Něco na STK vymastili,protože ABS pořád svítí(když jedu)Možná jen chyba,která půjde vymazat. Čekám na Adminův termín a jedu k Mejznarovi.ALF
mám dojem,že jsem někde četl,že u Range Roveru je pro test brzd potřeba použít čtyřválcovou zkušební stolici.Nevím jenom jestli to bylo kvůli ABS nebo kvůli viskózní spojce na mezinápravě.Je možné,že pro Disco to platí stejně.
Něco na STK vymastili,protože ABS pořád svítí(když jedu)Možná jen chyba,která půjde vymazat. Čekám na Adminův termín a jedu k Mejznarovi.ALF
ČaOFF,tak daleko od OP jsem nebyl. Psal jsem už přímo autorovi,protože jinde jsem na ni nenarazil. Ale je ještě další díl. Peklo u ponořeného krokodýla. ALFcuisine píše:dneska jsem viděl u tesca v letňanech stát discoveru v camel barvách .. nebyl jsi to ty ???
jinak ta knížka je dost stará spíš koukni po výprodejích tam jsem jí už viděl taky
ČaOFF,druhý díl se jmenuje Peklo u ponořeného krokodýla a objednal jsem si jej na mailu knihy.luziny@volny.cz Kdybys narazil na ten,který máš,pošli adresu. Dík ALF