Toto je parádní, už jsem zase přeskupil žebříček nápadníků po Friťákovialux píše:este vonal novotou....

Toto je parádní, už jsem zase přeskupil žebříček nápadníků po Friťákovialux píše:este vonal novotou....
ale tolko to u strazana naozaj stoji v cenniku;-)Acon píše:Koksóóó, to sú ceny. Niekto mal ryžu. El naviják 2730,- + DO 230,- mriežky na svetlá 405,- šnorchel 708,- návleky na sedačky 520,- všetko v €čkach a bez DPH.
No pro tuto příležitost bych si na internet udělal také speciální ceny. ZLODĚJINA VLÁDNE SVĚTEM, PŘÁTELÉ!!!!!visby píše:ale tolko to u strazana naozaj stoji v cenniku;-)Acon píše:Koksóóó, to sú ceny. Niekto mal ryžu. El naviják 2730,- + DO 230,- mriežky na svetlá 405,- šnorchel 708,- návleky na sedačky 520,- všetko v €čkach a bez DPH.
nenašel bys tam nic, tak blbý zase nejsou..brudr píše:Za tydle ceny to muze koupit jenom statasi jsou oba nase staty hoooodne bohaty.
Jeste by me zajimal vypas z konta dotycnyho kdo to domlouval,tam by se naslo kaprikuto uz tam nikde nenajdete co
![]()
Já myslím že je to zase namazaný, tenhle článek je z roku 2009 a ta nová kupní smlouva je z roku 2011?injaaa píše:nenašel bys tam nic, tak blbý zase nejsou..brudr píše:Za tydle ceny to muze koupit jenom statasi jsou oba nase staty hoooodne bohaty.
Jeste by me zajimal vypas z konta dotycnyho kdo to domlouval,tam by se naslo kaprikuto uz tam nikde nenajdete co
![]()
injaaa píše:nenašel bys tam nic, tak blbý zase nejsou..brudr píše:Za tydle ceny to muze koupit jenom statasi jsou oba nase staty hoooodne bohaty.
![]()
strazan je znama firma v tomto, robil aj zetrosy pre armady, defendre horskej sluzby atd. na rozdiel od inych firiem, u ktorych nakupuje stat, jeho veci aj funguju (aj ked su drahe)Luboš M. píše:Já myslím že je to zase namazaný, tenhle článek je z roku 2009 a ta nová kupní smlouva je z roku 2011?
http://spravy.pravda.sk/milionove-zakaz ... domace_p23" onclick="window.open(this.href);return false;
Beru to tak, že to prostě na SK není jiná Fi schopna zrealizovat a proto mají ESO.visby píše:strazan je znama firma v tomto, robil aj zetrosy pre armady, defendre horskej sluzby atd. na rozdiel od inych firiem, u ktorych nakupuje stat, jeho veci aj funguju (aj ked su drahe)Luboš M. píše:Já myslím že je to zase namazaný, tenhle článek je z roku 2009 a ta nová kupní smlouva je z roku 2011?
http://spravy.pravda.sk/milionove-zakaz ... domace_p23" onclick="window.open(this.href);return false;
funkčnost neomlouvá! to je samozřejmost, nekupuju si snad věci které nemají fungovatvisby píše:strazan je znama firma v tomto, robil aj zetrosy pre armady, defendre horskej sluzby atd. na rozdiel od inych firiem, u ktorych nakupuje stat, jeho veci aj funguju (aj ked su drahe)Luboš M. píše:Já myslím že je to zase namazaný, tenhle článek je z roku 2009 a ta nová kupní smlouva je z roku 2011?
v tom objeme a pri zachovani kvality to asi nebude jednoduche, aj ked skor si myslim, ze ESO maju kvoli kontaktom;-)Luboš M. píše:Beru to tak, že to prostě na SK není jiná Fi schopna zrealizovat a proto mají ESO.