První pořádný sníh
Moderátor: Miky_CZ
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
Re: První pořádný sníh
jeste par foto, doufam ze se klukum trasy libily, meli sme to i s kopanim, tahanim, bobovanim, exkurzi do susedoveho uzaku s klobaskama, a vanocnimi trhy v Opave
- Přílohy
-
- IMG_5174.jpg
- (120.04 KiB) Staženo 726 x
-
- IMG_5130.jpg
- (135.26 KiB) Staženo 728 x
-
- IMG_5115.jpg
- (101.46 KiB) Staženo 726 x
-
- IMG_5106.jpg
- (117.9 KiB) Staženo 726 x
-
- IMG_5099.jpg
- (157.09 KiB) Staženo 727 x
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
Bývalý i po něm následující soused mají nějakou nákazu - vždycky si odhází vjezd do garáže, cca 15 m a nevynechají ani moje auto, vždycky mi to nahází před něj -
Vynechat metr a půl je asi problém...
Když mi zaházel Formana s tím, že "...stejně s ním moc nejezdíš...", myslel jsem, že blbě slyším.
Čerstvý sníh se dá, ale přes půl metru když trochu roztaje a zmrzne do ledové bariéry.....
Před chvílí jsem vyzkoušel, že už druhou zimu mu to není nic platné
Disco zas tak snadno nezastaví... 

Vynechat metr a půl je asi problém...

Když mi zaházel Formana s tím, že "...stejně s ním moc nejezdíš...", myslel jsem, že blbě slyším.
Čerstvý sníh se dá, ale přes půl metru když trochu roztaje a zmrzne do ledové bariéry.....
Před chvílí jsem vyzkoušel, že už druhou zimu mu to není nic platné

Discovery je životní styl.
- stan
- tel.: +420 603 499 869
- auto: Discovery III - 4,4i
- Kontaktovat uživatele:
To jste byli nekde u Opavy? Škoda, že jsem to nevěděl, přidal bych se, z Krnova už to tak daleko není...Miky_CZ píše:jeste par foto, doufam ze se klukum trasy libily, meli sme to i s kopanim, tahanim, bobovanim, exkurzi do susedoveho uzaku s klobaskama, a vanocnimi trhy v Opave
Land Rover Discovery III - 4,4i V8 HSE - LPG, automat, rok 2006
nafta je palivo satanovo
nafta je palivo satanovo

-
- tel.: 739634575
- auto: noLR

plus
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 45#p150245" onclick="window.open(this.href);return false;

- fidzi
- tel.: Xiaomi Mi2S
- auto: Discovery I 300Tdi
No jelikož jsem odjezdil 50000km s BMW 530i, tak ti povím, že stačí mít dobré gumy a vyjede toho dost, pokud se s ním umí. Rozhodně jsem s ním jezdil raději než s bráchovým Fordem Mondeo. Já mám RWD rád za všech podmínek, ale AWD je AWD.Filip píše:ja uz som tahal 2 BMW 320i. A nejak je uplne jedno ake maju gumy a ani ten rezim "snow" nepomaha. Hrozne auto na sneh. A ten akoze "hak na tahanie" ktory sa nasroubuje do naraznika ma pobavil najviac.

Každé skutečné dobrodružství začíná nárazem fantazie na skutečnost.
Land Rover Discovery I 300Tdi: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 30&t=23585
Land Rover Discovery I 300Tdi: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 30&t=23585
- Miky_CZ
stan píše:To jste byli nekde u Opavy? Škoda, že jsem to nevěděl, přidal bych se, z Krnova už to tak daleko není...Miky_CZ píše:jeste par foto, doufam ze se klukum trasy libily, meli sme to i s kopanim, tahanim, bobovanim, exkurzi do susedoveho uzaku s klobaskama, a vanocnimi trhy v Opave
to byla rychla akce, v 11 sme se domluvili a v 1 sme vyjizdeli
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
No ono to bude tim, ze to je protektor, takze zaber urcite super, ale neni to proste klasicka zimni guma, proto spize ty Bridgestone, ale to je jina cena.Uska píše:v zatáčce je to trošku slabší a chce to s citem, ale záběr v hlubokým sněhu a blatě je skvělej.
A taky ta cena, na pneu Soukup jsem koupil jednu gumu za 1449.-
http://www.pneunet.cz/hodnoceni-pneumat ... zak-dm-v1/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja mel kdysi na Nive od Vraniku MS4, super, v terenu v lete i zime, ale byla to Niva a s tou jsem nejezdil na silnice tak, jako s Free.
Free Td4 2004 HSE automat
Já to vzal trošku v cenovém presu, ale jak říkám za tu cenu je to super.Hunter píše:No ono to bude tim, ze to je protektor, takze zaber urcite super, ale neni to proste klasicka zimni guma, proto spize ty Bridgestone, ale to je jina cena.Uska píše:v zatáčce je to trošku slabší a chce to s citem, ale záběr v hlubokým sněhu a blatě je skvělej.
http://www.pneunet.cz/hodnoceni-pneumat ... zak-dm-v1/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja mel kdysi na Nive od Vraniku MS4, super, v terenu v lete i zime, ale byla to Niva a s tou jsem nejezdil na silnice tak, jako s Free.

taky jsme dnes pojezdili v okolí Háje
- Přílohy
-
- IMGP3513+.jpg (163.75 KiB) Zobrazeno 4468 x
...take it easy....
- Miky_CZ
v okoli haje ve slezsku? sakra to sme mohli pojezdit spolu, volal jsem i edit ale nebrala telefonlukes píše:taky jsme dnes pojezdili v okolí Háje
Naposledy upravil(a) Miky_CZ dne 04 pro 2010 21:03, celkem upraveno 1 x.
Moc pěkná fotka
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
A nic se nepodělalo nebo řídila Edit?lukes píše:taky jsme dnes pojezdili v okolí Háje

No nejspíš se to řešilo v jiných vláknech, ale tady se psalo hodně o ATčkách, se kterými mám zkušenost z posledního výjezdu za lyžováním. Už jsem se objednal na přezutí na zimáky, protože jsem naprosto nedobrovolně v minimální rychlosti opustil mírně točivou zatáčku a těsně míjel betonovou zíďku.
Na kravení chci koupit MT od BFG. Máte někdo zkušenost jak se všeobecně MTčtka chovají v zimě??? Že bych pak vůbec na zimáky nepřezouval.
Na kravení chci koupit MT od BFG. Máte někdo zkušenost jak se všeobecně MTčtka chovají v zimě??? Že bych pak vůbec na zimáky nepřezouval.
Disco mi zachránilo život
-
- tel.: 725722563
- auto: P38 4,6
Hunter píše:No ono to bude tim, ze to je protektor, takze zaber urcite super, ale neni to proste klasicka zimni guma, proto spize ty Bridgestone, ale to je jina cena.Uska píše:v zatáčce je to trošku slabší a chce to s citem, ale záběr v hlubokým sněhu a blatě je skvělej.
Myslel jsem Bridgestone DMZ3, to je originál. Vraník ICE Special je ten samý vzorek v licenci jako protektor.
To jsi mě moc nepotěšil s tím zatáčením...rovně se pořád jezdit nedá

A brzdění ?
Naposledy upravil(a) KDB dne 04 pro 2010 23:18, celkem upraveno 1 x.
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Nj. ale ty DM Z3 asi nedas na Free, resp. nejsou ve schvalenem rozmeru. Ale moc jsem nehledal. A dal bych povidani o pneu tam, kam patri - http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... &start=560" onclick="window.open(this.href);return false; at to tu nesvinime.
Free Td4 2004 HSE automat
jel jsem já a v pohodě.... jsem neustále nadšený, navijákoval jsem (kámoše s fronterou) všechno bylo..cyril píše:A nic se nepodělalo nebo řídila Edit?lukes píše:taky jsme dnes pojezdili v okolí Háje

a propos jak jsem psal v jiném vlákně http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... &start=560" onclick="window.open(this.href);return false; výzvu na zkoušku gum tak dnes na letišti v Zábřehu u Dolního Benešova zkouška s felicií a brzdná dráha v 50 km/h rychlosti 2x delší oproti filcce v 90 jsme nemohli naměřit neboť nebyla schopna felicie se tak rychle rozjet na sněhu...

...take it easy....
no jo v okolí Ohia..Miky_CZ píše:v okoli haje ve slezsku? sakra to sme mohli pojezdit spolu, volal jsem i edit ale nebrala telefonlukes píše:taky jsme dnes pojezdili v okolí Háje

...take it easy....
No ja mám obuté BFG KM2 a včera som sa bol na nich voziť prvý krát na snehu - takže v hlbokom snehu super záber,ale ked je pod snehom lad,tak je to horšie no a na ceste - brečka - celkom v pohode,horšie na ujazdenom snehu a zladovatenom povrchu - to je samovražda,aj ked s citom sa to dá ustáť,horšie by bolo,keby si sa musel niečomu vyhnúť,alebo prudko brzdiť... Takže odporúčam zimné gumy ak vela jazdíš. Ja mám chvalabohu na jazdenie po ceste ešte k dispozícii malého draka BMW E30Jarys píše:No nejspíš se to řešilo v jiných vláknech, ale tady se psalo hodně o ATčkách, se kterými mám zkušenost z posledního výjezdu za lyžováním. Už jsem se objednal na přezutí na zimáky, protože jsem naprosto nedobrovolně v minimální rychlosti opustil mírně točivou zatáčku a těsně míjel betonovou zíďku.

Range Rover Classic 300Tdi , Range Rover Classic vogue s 2,5TD
- Miky_CZ
ja sem mel zacatkem minule zimy MTcka a to bylo jak sanky tak sem okamzite kupoval zimaky,
kluci prijeli na atckach ja na zimakach a co sem projel ja projeli za mnou i ostatni
kluci prijeli na atckach ja na zimakach a co sem projel ja projeli za mnou i ostatni