Nikde mi nevedia načítat ABS aby vymazali to žlté HDC!

Moderátor: Miky_CZ
Patrik ak to je to naplnene tak prenecham svoje miesto inemu Land Roveru, moja lestenka nema potrebnu vybavu a ani gumy na take jazdenie po terene v takomto case kedze mam BF AT.patrik píše:Ano CB alebo PMR je povinna tak isto ako aj lana gurtne šekle - nebude dobre ked sa budeme musiet zdržovat na určitych miestach trasy . Počet aut na tomto zraze je naplneny. Ak sa nahodou niekto odhlasi dem vediet .
Já to vidím podobně - nevím jestli už budou nový gumy, ale abych na trase všechny sral s tím jak mě budou tahat, to nemá smysl. Kdyžtak bych k někomu přisednul, nebo si našel nějakou cvičnou polňačku pro žabaře.kris974 píše:Patrik ak to je to naplnene tak prenecham svoje miesto inemu Land Roveru, moja lestenka nema potrebnu vybavu a ani gumy na take jazdenie po terene v takomto case kedze mam BF AT.patrik píše:Ano CB alebo PMR je povinna tak isto ako aj lana gurtne šekle - nebude dobre ked sa budeme musiet zdržovat na určitych miestach trasy . Počet aut na tomto zraze je naplneny. Ak sa nahodou niekto odhlasi dem vediet .
S Maryanom sme sa dohodli ze pojdem k nemu ako spolujazdec/ asistent
Tym padom je este jedno miesto pre auto volne.
Ale vecer rataj este so mnou a s mojou priatelkou pri husacinke a
Ok ,ale počet aut je 30 a ratam že v kazdom budu 2 osoby - reštika ma kapacitu 60 . na tom sa nič menit neda .kris974 píše:Patrik ak to je to naplnene tak prenecham svoje miesto inemu Land Roveru, moja lestenka nema potrebnu vybavu a ani gumy na take jazdenie po terene v takomto case kedze mam BF AT.patrik píše:Ano CB alebo PMR je povinna tak isto ako aj lana gurtne šekle - nebude dobre ked sa budeme musiet zdržovat na určitych miestach trasy . Počet aut na tomto zraze je naplneny. Ak sa nahodou niekto odhlasi dem vediet .
S Maryanom sme sa dohodli ze pojdem k nemu ako spolujazdec/ asistent
Tym padom je este jedno miesto pre auto volne.
Ale vecer rataj este so mnou a s mojou priatelkou pri husacinke a
ja mam sice ATcka, ale uz sme zistili, ze moje auto funguje dobre ako sanky za maryanovym:-)patrik píše:Bude sa dať pripojit v polovici trate tam už to nebude take tažke![]()
Ak bude sneh tak určite zimne . Podstatne bude spravne podhustenie pneumatik .Miky_CZ píše:Patriku: na cem mam prijet co bude podle tebe vhodnejsi, MTcka nebo zimni Coopery?
Rozhodneš sa na mieste .visby píše:ja mam sice ATcka, ale uz sme zistili, ze moje auto funguje dobre ako sanky za maryanovym:-)patrik píše:Bude sa dať pripojit v polovici trate tam už to nebude take tažke![]()
btw: je to moc tazke? by som sa pripojil ked tak v polovici aby som to tam zbytocne nebrzdil...
Hele, MadTom tu tuším nabízel že něco veme a já mám taky dvě takový ty supermarketový...Acon píše:No a mám po starostiach. Vysielačku nemám...
nakoniec možno budem m ť aj ja 2x ručnú CBAcon píše:No a mám po starostiach. Vysielačku nemám...
Bude sa dať pripojit v polovici trate tam už to nebude take tažkepatrik píše:Já to vidím podobně - nevím jestli už budou nový gumy, ale abych na trase všechny sral s tím jak mě budou tahat, to nemá smysl. Kdyžtak bych k někomu přisednul, nebo si našel nějakou cvičnou polňačku pro žabaře.O to vyšší výkony ovšem budem podávat večer!
![]()
![]()
![]()
Tak fajn, že sa bude dať pripojiť niekde na ľahšiu traťluque píše:Bude sa dať pripojit v polovici trate tam už to nebude take tažkepatrik píše:Já to vidím podobně - nevím jestli už budou nový gumy, ale abych na trase všechny sral s tím jak mě budou tahat, to nemá smysl. Kdyžtak bych k někomu přisednul, nebo si našel nějakou cvičnou polňačku pro žabaře.O to vyšší výkony ovšem budem podávat večer!
![]()
![]()
![]()
![]()