Moderátor: Safraporte
Hele teď sem si teprve všimnul...okolí Pardubic??? Jakto že tě ještě neznám?!? Malinko sme s chlapama z okolí začali protahovat naše miláčky,tak kdyby si věděl o nějaký príma lokalitě pro ježdění tak rádi přijedem.Hýta píše:To vypadá vážně dost dobře
Já jsem ještě zlenáč auto mám cca půl rokufugín píše:Hele teď sem si teprve všimnul...okolí Pardubic??? Jakto že tě ještě neznám?!? Malinko sme s chlapama z okolí začali protahovat naše miláčky,tak kdyby si věděl o nějaký príma lokalitě pro ježdění tak rádi přijedem.Hýta píše:To vypadá vážně dost dobře
Fugíne no to snad ne? Vždyť je to úplně nový, to musíš vyzkoušet! Jestli si to neprosadíš, tak seš u mě mrtvej Homolkafugín píše: Trochu mě mrzí že to nepředvedu o víkendu v Mohelnici,nemám ještě koupenou nafukovačku a hlavně jedu s manželkou.....a ta prohlásila že na experimenty budu mít čas až bude tepleji. Takže to vypadá že tuhle bejkárnu vytáhnu na světlo až příští rok....třeba na příštím srazu v Pasíčkách. Hold v pátek ještě budu stavět obyč stan....ku.wa to abych si vzal nějaký tekutý vytápění.
benetto píše:Tak jsem to dneska nafotil.
Byla to páteční rychlovka před sobotní akcí a jistě se to dá udělat mnohem lépe...
Přední sedačky dopředu a do max předklonu, zadní "přeložit".
To podepření jsem nakonec odfláknul plastovými přepravkami (do kufru se pak vejde jedna nad vzniklou krabici a jedna do ní) .
Na tom byl ještě 5cm molitan. Na nouzový přespání to celkem posloužilo.
http://benetto.rajce.idnes.cz/FREELADNDER_NOUZOVE_SPANI" onclick="window.open(this.href);return false;