omar.germany nenalezenomar píše:jsem tam,ale zatim jsem tam nepsal,ale asi zacnu,muj nick omar.germany

ps: už tě mám

omar.germany 29 minut - online

Moderátor: Miky_CZ
omar.germany nenalezenomar píše:jsem tam,ale zatim jsem tam nepsal,ale asi zacnu,muj nick omar.germany
Ahoj. Na Boneťák jezdím docela často a i spousta mých kolegů z práce. Rybník je to parádní, dá se chytit i kapr 15kg. Ještě před 3 lety byl Klatovského rybářství a povolenka se musela kupovat, teď spadá pod ÚS Plzeň, takže tam chodí víc lidí a pomalu ubývá velkých rybSafraporte píše:Nějaké aktual info k 04 231 001 BONĚTICKÝ RYBNÍK ? Jezdíte tam někdo? Na MRKu píšou, že je tam poslední dobou hroznej svinec. Přemýšlím, že bych se tam letos juknul na 2-3 dny, ale abych nebyl zklamanej, že jsem nejel raděj na Orlík
No místy tam nepořádek je, hlavně tam kde nechali přes zimu pytle s bordelem a roztahala to zvěř. Ale v kempu je čisto. Já bych se klidně srazil, akorát mne by se to hodilo spíše v týdnuSafraporte píše:Diky za reakce panove. Tim svincem jsem mel na mysli neporadek na brezich (po rybarich). Jinak - je tam kemp, zna to tam Tim ... co takhle domluvit si tam vikendovy rybarsky srazek s taborackem? Krom posledniho vikendu v kvetnu bych mohl skoro kdykoliv do prazdnin. Popremyslejte
Ty máš nějak dopředu rozpis těch rehabilitací? No mne třeba napadlo že když 1.května je svátek a připadá na úterý, tak 30.4. si vzít dovču a nebylo by to tak "bolestné" já bych tam mohl být vlastně klidně už v neděli 29 navečer, až dorazím z práceSafraporte píše:Já mám dost i dovolené, takže vzít si třeba 2 dny v týdnu není problém, jen bych pak rád, aby to nebylo uprostřed týdne a aby mi to případně nekolidovalo s rehabilitacema (ale ty už v té době třeba mít nebudu).
Zkuste nadhodit termín
Teda Ty se máš... Pro mne by bylo určitě lepší takhle dopředu 30.-1. Protože jestli v neděli 29. budu v práci se dozvím až 27. odpoledne, záleží na tom, kolik německých důchodců bude chtít strávit v Marjánkách príma dovolenou koukáním z okna hotelu a nakupováním v kauflanduSafraporte píše:S termínem koncem dubna nemám problém. Jedno jestli 29.-30.4. a nebo 30.4.-1.5. V 18.týdnu mám odpolední, takže do práce jdu až 2.5. odpoledne
Tyjo tak když to máš až takhle těžký tak to potom jofugín píše:já si volno nějak udělám. Přinejhorším si ho sám sobě podepíšu.
No vida, tak to je paráda, bráchovi je taky 17 tak tam aspoň bude mít s kým kecat. Tu cenu dám ještě dnes vědět, já paní tedy zavolám a kdyžtak tu chatku rovnou tedy zarezervuji. Akorát ji brnknu až tak po deváté, když ji zavolám teď tak mi sežereSafraporte píše:Takže já hlasuju pro 30.4. - 1.5. a přijel by ještě kolega se synem (17 let). Time zjisti prosím cenu chatky a počet lůžek v ní. S tím termínem můžeš počítat.
No abys' mne pak třeba nehodil do vody, že si se vláčel takovou dálku a nic nechytilfugín píše:Tak už sem za rybama jel i podstatně dál,i když je pravda že ne jen na dva dny. Udělit si sám sobě volno není žádný problém(na jednu práci jsme ve firmě dva),spíš sem vázanej prac.schůzkama a různýma auditama. Takže doufám že na ten termín bude na bojišti klid,jinak mě nejvyšší volno utne.