Je to větší intercooler určený přímo k TD5, tak doufám že nafoukneSJ410 píše:To snad nemůže to turbo ten FMIC ani nafouknout![]()
.
Jednotku mám chipnutou, tak doufám že si budou rozumětMiky_CZ píše:chlapi tak co je to za intercooler, co budou dalsi upravy, prece nejde jenom vymenit cooler???
Ty to nemáš zapotřebí, tvoje auto prošlo také důkladnou kůrou, která mu zaručí dlouhý život.lumberjack píše:Trošku mi tu probíhá závist, mě by to hlavně bavilo tohleto si dělat. Prosimtě, mohl bys, pokud to nejni nějaký výrobní tajemství napsat i cenu nákladů? Jestli je to jen svépomoc a co sis nechal dělat u nějaký firmy a tak... Ať se dílo daří!
Tajemství to není, ale nemám to přesně spočítané, odhaduji tak 160-190 tis. Z toho jen rám s dopravou, 50 repas převodovek 30.lumberjack píše:Trošku mi tu probíhá závist, mě by to hlavně bavilo tohleto si dělat. Prosimtě, mohl bys, pokud to nejni nějaký výrobní tajemství napsat i cenu nákladů? Jestli je to jen svépomoc a co sis nechal dělat u nějaký firmy a tak... Ať se dílo daří!
Dík, EGR - všecho ven uříz jsem tu kovovou trubku co vede za motorem a napojil na expanzku.Jenda píše:...no pane jo,jde ti skvele![]()
Jak jsi nakonec vyresil ten EGR? Vsechno ven ?
S tim overdrivem uz jsi jezdil, nebo to je novinka? Ja jen pro predstavu,jak se s tim defik chova?
Honza
GRATULACIA VELIKAKangaroo píše:Vrčí!!! Na první zapojení!!
http://www.youtube.com/watch?v=Ic5a1ygT ... e=youtu.be
... nemohol si cakat nic ine.Kangaroo píše:Vrčí!!! Na první zapojení!!